گام های موثر در استخدام شخص مناسب

اگر برای استخدام شخص مناسب جهت تصدی موقعیت شغلی خالی در سازمان یا شرکت خود از میان سایت های کاریابی به دنبال کسی می گردید تا بتواند امور مربوط را به خوبی مدیریت کرده و از پس کارها بربیاید، لازم است نکاتی را در مسیر استخدام به کار بندید.

اگر استخدامی که می کنید درست و مناسب نباشد، نه تنها موفق به قرار دادن شخص مناسب در جای خود نخواهید شد. بلکه باید وقت و هزینه ی زیادی برای برطرف کردن مشکلاتی که با یک استخدام نابه جا به وجود آمده، صرف کنید.

و در نهایت نیز مجبور به اخراج کارمندی که به اشتباه استخدام کرده اید خواهد شد و ناچار می شوید روال استخدام را دوباره پیش ببرید.

چیزی که هم هزینه ی دوباره و هم وقت دوباره از شما و شرکت خواهد گرفت.

بهترین کمکی که می توانید به خودتان در انتخاب بهترین کارمند بکنید، مصاحبه ی دقیق، آزمایش و بررسی رزومه، وهمین طور بررسی سوابق کاری و… خواهند بود.

بازبینی روزمه

هدف بازبینی روزمه این است که تعیین شود که آیا متقاضی دانش اساسی و مهارت های لازم برای انجام کاری که شما سعی در پر کردن آن را دارید داشته باشد. شما باید فهرستی از مدارک تحصیلی را که یک نامزد موفق باید برای انجام موقعیت شغلی مورد نظر داشته باشد، را تهیه کنید.

هنگام بررسی رزومه این مدارک را دنبال کنید. اگر متقاضی هیچ یک از مدارک مورد نیاز و مورد نظر شما را در فهرست مدارک خود نداشته باشد، بهتر است وی را حذف نمایید.

مصاحبه

صرف چیزهایی که در رزومه نوشته شده، نمی تواند در تائید صحت شایستگی فرد متقاضی برای تصدی موقعیت شغلی کافی باشد.
با یک مصاحبه ی حرفه ای و کامل شما می توانید از واقعیت وجود داشتن دانش و مهارت های اولیه برای انجام کاری که در نظر دارید، مطمئن شوید.

در حقیقت مصاحبه بهترین روش برای سنجش میزان مهارت ها و اطلاع از صحت و سقم آن ها به شمار می رود.

قانون ۲۰/۸۰ در مصاحبه های استخدامی

توجه داشته باشید که حتما قانون ۲۰/۸۰ را در مصاحبه های استخدامی رعایت کنید. به این شکل که شما باید جلسه ی مصاحبه را طوری پیش ببرید که ۸۰ درصد صحبت ها از زبان متقاضی کار صورت پذیرد و ۲۰ درصد دیگر که سهم مصاحبه گر است نیز به شکلی باشد که متقاضی توضیحات بیشتری ارائه کند.

هنگام مصاحبه مهم است که تجربه ی متقاضی را برای اثبات مجموعه مهارت های خود بررسی کنید.

این جمله را از یاد نبرید که بهترین پیش بینی کننده ی رفتارهای آینده، رفتار و سوابق گذشته ی فرد خواهد بود.

به طور مثال اگر شما از متقاضی کار انتظار دارید که کار در شرایط پرفشار و پراسترس را بر دوش بکشد، باید در سوابق وی تجربه ی همکاری در شرایط مشابه را جستجو نمایید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *