تجهیزات راه اندازی کترینگ

غذانوردیقیمت تجهیزات آشپزخانه صنعتی بخش بزرگی از بودجه راه اندازی کترینگ را صرف خود می کنند. تعداد این وسایل بسته به منوی غذایی متفاوت است. مثلا برای غذاهای کبابی، سرخ کردنی، آبکی و … هر کدام تجهیزات خاصی مورد نیاز است.

تجهیزات آشپزخانه های صنعتی بر اساس نوع کاربردشان در قسمت های متفاوت آشپزخانه، در دسته بندی زیر قرار می گیرند:

تجهیزات بار انداز و انبار

مواد اولیه کترینگ و رستوران به صورت کلی تهیه می شوند و معمولا خرید ها ماهانه یا هفتگی هستند. برای نگهداری این حجم از مواد اولیه نیاز به انبار و تجهیزات خاص این کار مثل فریزر و … است.

تجهیزات آماده سازی

برای آماده کردن مواد اولیه تجهیزات دیگری مورد نیاز است، آماده کردن مواد اولیه برای پخت هر غذا بخش مهمی از فرایند پخت را شکل می دهد.

تجهیزات پخت

تجهیزات پخت مهمترین و گرانترین هستند. اجاق گاز، فر، کباب پز و … بدون این وسایل امکان پخت غذا در حجم بالا وجود ندارد.

تجهیزات سرویس و کافه تریا

برای سرو غذا و سرویس دهی لازم است تجهیزات شیک و لوکسی تهیه شود. میزو صندلی، ظروف، برای غذاهای بیرون بر ظروف یک بار مصرف.

تجهیزات نوشیدنی

هیچ غذایی را بدون نوشیدنی نمیتوان ارائه داد حتی شده آب باید سر میز باشد. سرویس نوشیدنی ها هم یک پای ثابت میزهای رستوران هستند.

تجهیزات شستشو

شستن این حجم بالا از ظرف و ظروف با دست اصلا کار منطقی نیست. ماشین های ظرف شویی صنعتی این کار را به راحتی انجام می دهند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *