سوالات رایج در راه اندازی فست فود

آیا شما نیز قصد راه اندازی فست فود مدرن در تهران دارید؟ همانطور که می دانید, خیلی از مردم به دلیل درآمد بالای فست فود ها و رستوران ها, مایلند فست فود و رستوران خودشان را راه اندازی نمایند. لازم به ذکر است که صنعت رستوران داری, کاری بسیار سخت و مشکل است و موفقیت در آن چندران ساده نیست. پیش از اقدام به راه اندازی فست فود سوالاتی در ذهنتان پیش می آید که باید جوابی مناسب برای آن پیدا کنید. در ادامه ی این مطلب به بررسی برخی از سوالات رایج در این صنعت می پردازیم.

سوالات رایج در راه اندازی فست فود

آیا من جهت ۵۰ ساعت کار در هفته آماده هستم؟
از مدیریت کردن دیگران لذت می برم؟
آیا در توان این هستم که چند ماه به کار های شخصی ام نرسم؟
تا چند وقت می توانم به رستوران داری ادامه بدهم؟
در صورتی که تا ۱۰ یا ۱۵ سال آینده نخواهم به این کار ادامه دهم, چه کسی این کار را ادامه می دهد؟

سوالات در مورد امور مالی

چه مقدار پول برای راه اندازی یک فست فود لازم است؟
معیار های مالی من چیست؟
چه مقدار پول برای سود آور بودن فست فود نیاز دارید؟
چه بر نامه هایی برای رسیدن به پیش بینی های فروش نیاز دارید؟

سوالات در مورد مکان فست فود

محل دقیق فست فود را مشخص نمایید, تا همسایگانتان مشخص شود
چه کسانی پیش از شما در این محل بوده اند؟ چرا از آن جا رفته اند؟
در این منطقه چه فست فود هایی بوده است؟ علت شکست چیست؟
چه طرحی برای این فست فود دارید؟
می خواهید آن جا را بخرید و یا اجاره کنید؟
به چه نوع مجوزی احتیاج دارید؟

سوالات در مورد فناوری

برای سفارش دهی, از چه سیستمی استفاده خواهید کرد؟
فهرست موجودی را به چه صورت پیگیری خواهید کرد؟
سیستم نرم افزاری که برای فست فود خود می خواهید استفاده کنید را پیدا کنید
سیستم مالی برای مدیریت فست فود را نیز مشخص کنید.

سوالات در مورد رقابت

آیا رقبای خود را می شناسید؟
چه کار هایی را برای بهتر از آن ها شدن می خواهید انجام دهید؟

سوالات محرمانه

چیز هایی که می خواهید انجام دهید که تا به حال هیچ کس انجام نداده است را تعیین نمایید
مشتری ها چه چیزی در رابطه با فست فود شما می گویند؟ به چه علت دوباره به فست فود شما باز می گردند؟
شکل منو شما به چه صورت است؟ به همین صورت باقی می ماند و یا تغییر می دهید؟

سوالات در مورد مشاوران

امور حسابداری و حقوقی را با مشاوران در این حوزه ها پیگیری می کنید؟

سوالات در مورد تیم شما

به چه تیمی جهت مدیریت فست فود نیاز دارید؟ به طور مثال: مدیر آشپزخانه, آشپز/ سرآشپز, مدیریت سالن, مهمان دار و….
به چه تعداد پرسنل برای راه اندازی فست فودتان نیاز دارید؟ آموزش آن ها به چه صورت خواهد بود؟
به چه صورت می خواهید به شکایات مشتریان رسیدگی نمایید؟

سوالات برای تجهیزات فست فود

به چه تجهیزاتی برای راه اندازی فست فود نیاز دارید؟

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *