انجیر تازه و کاربرد آن در آشپزی

انجیر

انجیر تازه فصل خیلی کوتاهی دارد ولی فصلها در دنیا تغییر می کند اکثر اوقات می توان آنها را بدست آورد. هر چقدر می توانید برای حداکثر استفاده تازه و یا خشک آن را بخورید ولی از مقدار ۵۰ درصد قند آن نیز آگاه باشید.
برای آب میوه سالم یک کیلو گرم انجیر و ۱۰۰ عدد توت بومادران کمی خرد شده و ۸ لیتر آب معدنی را مخلوط کنید. بگذارید ۷ روز بماند بعد صاف کرده و بطریها را پر کرده و سشان را ببندید. قبل از استفاده یک هفته صبر کنید.
انجیر را خام مانند دسر با ماست بخورید. اگر پوست آن خشن باشد پوستش را بکنید و یا در شیره شکر کمی آب پز کنید.
تکه های کوچک انجیر را در سالادها و یا با غذاهایی مانند پلو و غیره صرف کنید. یا با برگهای کاهوهای کوچک تزیین کنید.
با گوشت هایی مانند مرغ، انجیر تازه و یا خشک را خوراک درست کنید یا به کاریها برای اثر ترد کردن آنها اضافه کنید.
با سایر میوه های خشک آب پز کنید.
انجیرهای خشک و یا تازه را مربا کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *