جایگزین های هورمون درمانی در زنان یائسه

درمان عفونت آلت تناسلی زنان

افرادی که نگران استفاده از داروهای هورمونی هستند می توانند درمان های مناسب و عملی را امتحان کنند. با روش های ساده ی زیر می توان علایم را کنترل کرد:

  • روشی برای تسکین گر گرفتگی بیابید. در اتاق سرد با پنجره ی نیمه باز بخوابید. پارچ آب سردی کنار تخت خود بگذارید و از ملافه های صد در صد کتان استفاده کنید. اگر احساس می کنید غذاهای تند باعث گر گرفتگی شما می شود از خوردن آنها اجتناب کنید.
  • شب خوب بخوابید. اتاق خواب باید مکانی آرام بخش باشد و از آن برای کار یا ورزش استفاده نشود. هر روز به اندازه ی کافی ورزش کنید اما نه یک یا دو ساعت قبل از خواب. نوشیدنی گرم و بدون کافئین قبل از خواب، شیر گرم، چای گیاهی، یا شرب آبلیموی گرم به آرامش کمک می کند. اگر طی شب زیاد بیدار شوید و آرام مطالعه کنید یا مشغول کاری ساده مثل بافتنی شوید تا بی خوابی به سراغتان نیاید.
  • به خودتان آرامش دهید. هر روز مدیتیشن (مراقبه) یا یوگا و تمرین های تنفس انجام دهید.
  • به خوبی از خود مراقبت کنید. به اندازه ی کافی استراحت کنید وزن خود را مناسب نگه دارید و سیگار نکشید.
  • مراقب استخوان های خود باشید. تمرین های تحمل وزن را حداقل ۵ روز در هفته انجام دهید. استعمال دخانیات نیز سلامت استخوان ها را به مخاطره می اندازد پس اگر سیگاری هستید آن را ترک کنید.

برای مقابله با گر گرفتگی و بی خوابی در صورت تمایل فرد می تواند با توصیه ی پزشک از داروهای گیاهی استفاده کند. اما به یاد داشته باشیم که چون بسیاری از فرآورده های گیاهی کنترل نمی شود ممکن است محتوای محصول و مواد مندرج روی برچسب یکی نباشد و شاید محصول تمیز و بدون افزودنی نباشد. همچنین فراموش نکنیم داروهای گیاهی لزوما ایمن تر یا موثرتر از داروهای هورمونی نیست اما دغدغه ی اصلی فرد باید سلامت و امنیت باشد خواه از داروهای سنتی محصولات جایگزین یا تلفیق متعادلی از هر دو استفاده می کند.

یافتن حمایتگر: همدرد

مراقبت از خود و دریافت حمایت از افرادی که موقعیت را درک می کنند به خصوص برای زنانی که یائسگی زودرس را تجربه می کنند حائز اهمیت است. در بسیاری از موارد مسائل یائسگی زودرس با یائسگی طبیعی متفاوت است.

خانم هایی که دچار یائسگی زودرس نمی شوند معمولا کسانی هستند که هنوز آموزش ندیده اند. وقتی کسی از خانمی در مورد موقعیتش سوال می کند چیزی از تجارب او نمی داند. حتی ممکن است کسانی که سهم زیادی در مراقبت از فرد دارند چیزی بگویند که باعث ناراحتی یا رنجش وی شوند.

پزشک می تواند فرد را با گروه های حمایتی زنانی که یائسگی زودرس را تجربه کرده اند آشنا کند یا خود فرد در اینترنت پیام های حمایتی را بیابد که مکم واقعی و اطلاعات دقیق ارائه می کند.

خانم ها می توانند پاسخ پرسش هایشان را در بخش های بعدی کتاب بیابند. هر چند ممکن است موقعیت یک خانم متفاوت باشد اما همه ی زنان شرایط مشابهی را تجربه می کنند حتی اگر پیش از موعد یائسه شوند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *