چگونه می‌شود بهترین کالا را با کمترین قیمت تهیه کرد

فروش

فروش اینترنتی هم اکنون بخش عمده ای از فروش ها را به خود اختصاص داده است و بیشترخرده فروشان بزرگ عضو این دسته هستند. فروشندگانی که تنها فروش آنلاین دارند درحال رشد هستند و میلیون ها نفربطور منظم به فروش آنلاین رسیده اند. از اجناس دسته دوم گرفته تاصنایع دستی به معاملات آنلاین روی آورده اند.

در عصر حاضر پیشرفت روزافزون تکنولوژی این امکان را به انسان‌ها می‌دهد تا هر روز گامی تازه در راستای افزایش سطح بهره وری و آسودگی در زندگی خود بردارند. گام‌هایی که به صرفه‌جویی بیشتر و مدیریت بهتر زمان، انرژی و پول کمک می‌کنند. مبنای شکل گیری بیشتر این نوآوری‌ها احتیاجات بشر بوده، نیازهایی که قابل برطرف شدن بودند.

معمولی‌ترین روش برآورده کردن احتیاجات در این روزها خرید کردن است. البته این روش از زمان عصر حجر و غارنشینی تقریبا تغییر خاصی نکرده و همیشه افراد با مراجعه به فروشگاه‌ها و محل‌های عرضه احتیاجاتشان، آن‌ها را تهیه می‌کردند. طی این سال‌ها تنها دو تغییر عمده در این روش به وجود آمده است.

تغییر اول اختراع پول بود که باعث شد مردم به جای مبادله کالا به کالا آن را با پرداخت پول تهیه کنند و تغییر دوم اختراع اینترنت است که انسان‌ها را از خرید حضوری معاف کرده و امکان تهیه احتیاجات از داخل خانه را برای هر فرد محیا می‌کند. اما در تمامی این دوران یک مشکل هرگز حل نشد و آن نیاز به جست‌و جوی مغازه به مغازه و سایت به سایت برای یافتن بهترین کالا با مناسب ترین قیمت بود.

مهدی‌پور عضو هیئت علمی دانشگاه در این رابطه می‌گوید: «خرید کردن یک بخش غیرقابل تفکیک از زندگی انسان‌هاست اما مساله اینجاست که انجام این کار به روش‌های سنتی حجم غیرقابل تصوری از انرژی و زمان افراد را تصاحب کرده و موجب می‌شود بازدهی فرد در سایر امور زندگی‌اش کاهش پیدا کند.»

کریمی از کسبه بازار تهران به این معضل اشاره کرده و گفت: «یک صحنه آشنا برای من و همه مغازه‌دارها و حجره‌دارهای بازار این است که فردی وارد مغازه شده و دقایقی را به سوال و جواب درباره قیمت کالا و مشخصات آن می‌پردازد، سپس ضمن تشکر و گفتن جمله “یک دوری بزنم” برای یافتن کیفیت بهتر و قیمت پایین‎‌تر به مغازه کناری مراجعه می‌کند.»

البته نباید فراموش کرد که این مشکل در خرید از طریق فروشگاه‌ها و بازارهای اینترنتی کمتر شده اما حل نشده است. برای مثال میثم دانشجوی سال سوم رشته عمران نکته جالبی را نقل کرد: «زندگی من با فضای مجازی به طرز عجیبی درهم تنیده شده و از جمله مسائلی که عادت به انجام اینترنتی آن دارم، خرید کردن است. بخشی قابل توجهی از مایحتاج من از طریق سایت‌های فروش آنلاین برطرف میشود اما همیشه یک مساله مقدار زیادی از وقتم را تلف می‌کند. آن هم جست‌و جوی سایت به سایت برای یافتن یک قیمت مناسب برای کالای مورد نیازم است.»

 

مزایای خرید اینترنتی:

درسال های اخیر بیشترکاسبان از طریق اینترنت برای انجام تجارتشان استفاده میکنند. این فرایندشامل خرید و فروش کالاها و خدمات است. فروش اینترنتی هم اکنون بخش عمده ای از فروش ها را به خود اختصاص داده است و بیشترخرده فروشان بزرگ عضو این دسته هستند. فروشندگانی که تنها فروش آنلاین دارند درحال رشد هستند و میلیون ها نفربطور منظم به فروش آنلاین رسیده اند. از اجناس دسته دوم گرفته تاصنایع دستی به معاملات آنلاین روی آورده اند.

مشتریان دلایل متعددی برای خریداینترنتی عنوان می کنند‌. بسیاری از این دلایل به خصوصیات منحصربه فرد محیط اینترنت مثل دسترسی جهانی به کالا و خدمات وجود اطلاعات فراوان در مورد محصولات، امکان مقایسه کالاها با یکدیگر و قیمت های آن ها،صرفه جویی در زمان، انعطاف پذیری در زمان خرید، عدم نیاز به تحرک فیزیکی، وجودقیمت های رقابتی، تنوع محصولات و سهولت در سفارش خرید برمی گردد. درواقع می توان عمده ترین مزیت خریداینترنتی را راحتی و سهولت آن دانست. به این ترتیب خرید مجازی می تواند جایگزین واقعا مطلوبی برای خرید حضوری باشد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *