نکات مهم برای شروع استارت آپ ها

استارتاپ

استارتاپ

امروز استارت آپ ها مورد توجه بسیاری قرار گرفته است، به گونه ای که تعداد زیادی از کار آفرینان دغدغه ی این موضوع را دارند. اما این که سر از خواب بلند کنیم و به فکر راه اندازی یک استارت آپ باشیم و جلو برویم و ببینیم چه می شود، چیزی را حل نمی کند. باید نکات مهم برای شروع استارت آپ ها را بدانیم.

هر چیزی قواعد و اصولی دارد که باید مطابق با آن پیش برویم. استارت آپ ها هم قواعدی دارند که در صورتی که رعایت نشوند، محکوم به شکست خواهند بود.
ما در ادامه ی مطلب از بخش رموز کسب و کار موفق، بر آنیم تا  توصیه های مهم را برای شروع یک استارت آپ را بررسی کنیم. پس اگر به این موضوع اهمیت می دهید، خواندن این مطلب را از دست ندهید.

این نکات مهم برای شروع یک استارت آپ را فراموش نکنید

اول از همه باید بگوییم که در عصری خلاق زندگی می کنیم که موج اطلاعات و خلاقیت همه را با خود همراه می کند. بسیاری از افراد ایده های خلاقانه ای دارند که می تواند به یک استارت آپ و در نهایت یک کسب و کار موفق تبدیل شود. اما برای آنکه بتوان در محیط متغیر و شرایط اقتصادی و اجتماعی دوام آورد، باید نکاتی را بدانیم که در ادامه به بررسی آن ها خواهیم پرداخت.

۱- با اشتباهاتی که استارت آپ را منجر به شکست می کند، آشنا شوید

یکی از ابتدایی ترین مسائلی که هر کار آفرینی باید از آن اطلاعاع داشته باشد، عدم آگاهی نسبت به مسائل است. هر کارآفرینی باید با عدم آگاهی محیطی، عدم مطاللعه ی بازار، خلاقیت نداشتن و … مبارزه کند. این ها از جمله اشتباهات رایج است که هر استارت آپیست که می تواند آن ها را به به شکست منجر کند.

۲- کتاب بخوانید

یکی از نکات مهم برای شروع استارت آپ این است که اطلاعات خود را بالا ببرید، یک کار آفرین و کسی که قرار است کاری نو شروع کند، باید اطلاعات لازم و جامعی درباره ی وضعیت اقتصادی، اجتماعی، شناخت بازار، شناخت مشتری، نیازها و بسیاری موارد از این دست بداند. بدون آنکه این اطلاعات لازم را داشته باشید، کتاب نخوانید و مقاله های جدید را دنبال نکنید، نمی توانید مسیر درستی را در رسیدن به هدف بپیمایید.

۳- تمرکز خود را روی یک کار قرار دهید

کار کردن روی یک پروژه و تمرکز روی آن، بهتر از این است که هر پروژه ای را نصفه انجام دهید! تمرکز کنید و فکر خود را روی یک پروژه بگذارید تا بتوانید آن را به نحو احسن انجام دهید.

۴- خود و رقبایتان را بشناسید

یکی از الزامات بقا در کسب و کار، این است که رقبای خود را بشناسید. اینکه رقبای شما چه کاری انجام می دهند، بدون آگاهی از مدیر و مطالعه ی آن ها امکان پذیر نیست. شما باید اطلاعات محیطی را کسب کنید و چشم هایتان را روی واقعیت موجود نبندید. این کار شما را به هیچ جایی نمی رساند و تنها شکست را نتیجه ی فعالیت شما می کند.

۵- به مشتری فکر کنید نه خودتان

دقت کنید که قرار است محصول و خدمات شما برای راضی کردن مشتری باشد نه شما! اینکه شما چه چیزی را دوست دارید اصلا اهمیت ندارد، مشتری به آن چه که خود دوست دارد و به آن نیاز دارد، توجه می کند و نه سلایق شما. این نکته را همیشه در ذهن داشته باشید، این مشتری است که شما را زنده نگه می دارد، ارباب مشتری است و بس.

۶- به کارکنانتان اهمیت دهید

در راه اندازی کسب و کار، خوب است هزینه های اضافی را کنار بگذارید، اما اینکه به کارکنانتان اهمیت دهید، بسیار مهم است. برخی از استارت آپ ها، خلاقیت را با بازی کردن در محیط کار اشتباه می گیرند. دقت به سواد کاری بیش از روابط در محیط کار اهمیت دارد. روابط کاری را کنار بگذارید و به سواد کاری کارکنانتان نگاه کنید که تخصص آن ها برای شما بیشتر می صرفد!

۷- از مشاوران متخصص کمک بگیرید

در نکته ی شماره ۶ اشاره کردیم که ضوابط را بر روابط ترجیح دهید، در این بخش هم به جای استفاده از مشاوران خانوادگی، بهتر است متخصصان را به کار گیرید و از آن ها برای گسترش کسب و کارتان کمک بگیرید! یک دوست که سابقه ی مشاوره ی حرفه ای ندارد، نمی تواند به شما کمک آنچنانی کند.

همانطور که مشاهده کردید، اصولی ترین نکات مهم برای شروع استارت آپ می تواند نکات بسیار ساده ای باشد که بدون در نظر گرفتن آن ها، چیزی جز شکست عایدتان نخواهد شد. پس بهتر است کمی به این نکات دقت کنید تا بتوانید مسیر پیش روی خود را با موفقیت جلو ببرید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *