اختلالات روده ای با افزودنی های نامناسب

همیشه متخصصان تغذیه و پزشکان نسبت به مضر بودن افزودنی های خوراکی هشدار داده اند ولی این افزودنی ها که اکثرا در غذاهای فرآوری شده جهت ماندگاری بیشتر استفاده می شود می توانند به عنوان یکی از عوامل سرطان روده بزرگ سلامتی شما را تهدید کنند.

 همیشه از مضر بودن افزودنی های خوراکی موجود در بسیاری از غذاهای مصرفی شنیده ایم اما به تازگی دلیل اصلی این هشدار مشخص شده است: افزودنی های خوراکی که اغلب در غذاهای فراوری شده وجود دارند و به ماندگاری بهتر بافت غذا و افزایش طول ماندگاری آن کمک می کنند.

 

 این افزودنی ها یا امولسیفایرهای موجود در غذا می توانند با تغییر باکتری های روده التهاب را بالا برده و شرایط را برای رشد سلول های مبتلا به سرطان کلون یا روده بزرگ فراهم کنند. خوب است بدانیم که سرطان روده بزرگ چهارمین دلیل مرگ و میر ناشی از سرطان در سراسر جهان است به طوری که در سال ۲۰۱۲ این بیماری منجر به مرگ ۷۰۰ هزار نفر شد.

 

این مطالعه که از سوی محققان دانشگاه ایالتی جورجیا انجام شده است آگاهی جامعه علمی را در مورد نقش مهمی که ریزاندام های روده در سلامت سیستم ایمنی و همچنین سرطان روده بزرگ ایفا می کند نشان می‌دهد. منظور از این ریزاندام های روده ای جمعیت کثیر و متنوع میکروارگانیسم هایی است که در امعاواحشا انسان زندگی می کنند.

 

برخی از رایج ترین امولسیفایرهای موجود در غذاهای فراوری شده عبارت هستند از پلی سوربات ۸۰ و کربوکسی متیل سلولز. خوردن غذاهایی که شامل این افزودنی ها باشند می تواند شرایط ملتهبی را درون دل و روده در طول زمان ایجاد کنند. همین امر می تواند احتمال ابتلا به سرطان رکتوم و روده بزرگ و همچنین بیماری التهاب روده را افزایش دهد که کولیت زخمی و بیماری کلون دو شکل رایج مورد آخر هستند.

 

نتایج این مطالعه بر خطر خوردن غذاهای فراوری شده به مقدار زیاد به جای غذاهای طبیعی و ارگانیک تأکید می کند و نیز اهمیت سلامت روده و تعادل باکتری های موجود در روده که می تواند با مصرف مواد پروبیوتیک تقویت شد. درواقع مصرف غذاهای طبیعی سرشار از فیبر می تواند سلامت امعاواحشا، سلامت روده بزرگ و اجتناب از سرطان رکتوم را تضمین کند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *