مانجی، موزی که پوستش خوردنی است

پوست موز برای زیبایی

موز میوه ای خوشمزه است که تقریبا بسیار از افراد عاشق طعم شیرین و خاص آن هستند. اما تا به حال شنیده اید که کسی پوست این میوه ی خوشمزه را بخورد؟ مسلما خیر!

اما جالب است بدانید که به تازگی گونه ای جدید از این میوه تولید شده است که پوست خوردنی دارد. اخیرا جمعی از کشاورزان ژاپنی موزی را پرورش داده اند که نام آن را ” مانجی ” گذاشته اند. در ژاپن از این کلمه برای توصیف ناممکن ها استفاده می شود، اما آنان این نام را برای ممکن شدن خوردن پوست موز، انتخاب کرده اند.

محققان مزرعه ای به نام D&T در منطقه اوکایاما این میوه را با استفاده از متد تازه ای به نام «انجماد بیدارباش» تولید کرده اند؛ در این روش درختان موز در دماهای زیر صفر درجه رشد پیدا می کنند تا گیاه آن ها یخ بزند و بعد مجددا آنها را درون خاک دیگری می کارند.

همان طور که پیداست، در این روش، موزهایی که در مناطق گرمسیری رشد می کنند، این بار در محیط سرد پرورش دهد می دهد و فضایی شبیه به عصر یخبندان را تجربه می کنند.

این فرایند یخ زدن به میوه امکان می دهد تا سریع تر از حالت معمول رشد کنند و برسند. ذکر این نکته خالی از لطف نیست که موزها برای رسیدن و رشد کامل، به دو سال زمان نیاز دارند اما در این شیوه ی منجمد شدن، ظرف مدت چهار ماه می رسند.

گفتنیست که با این فرایند سریع رشد، حتی ساکنین ژاپن به سختی می توانند مانجی را خریداری کنند. این موزها تنها از طریق یک فروشگاه خاص در کل کشور ژاپن عرضه می شوند. خریداران حتی اگر مستقیما به فروشگاه Fruit Corner of Tenmanya Okayama سر بزنند، نمیتوانند به راحتی این میوه را بیابند، چرا که از مانجی تنها ۱۰ عدد هفتگی تولید می شود.

با این وجود اگر مشخص شود که این موزها طرفداران زیادی دارد، احتمال زیاد روند تولید آنها افزایش میابد تا در تعداد بالاتری در اختیار خریداران قرار گیرد.

درست همانند هر میوه ی دیگری در ژاپن، مانجی هم قیمت پایین ندارد و باید گفت که قیمت هر عدد مانجی چیزی معادل ۲۶ هزار تومان است. با توجه به آنکه پوست موز طعم چندان خاصی ندارد، شاید خرید آن چندان عقلانی و به صرفه نباشد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *