علم پزشکی و جوان نگه داشتن بدن

 

پیری

بحث علم پزشکی در مورد برنامه ضد پیری موضوع منحصر به فردی است که حدود پانزده سال قبل آغاز شد. غیر عادی ترین موضوع در این مورد اظهار نظرات مختلف پزشکان در مورد آن است چون پزشکان قبل از انجام آزمایش کلی بدن و پیدا کردن علائم بیماری سعی دارند دریابند که دستگاههای مختلف بدن چگونه با روند پیری روبه رو می شوند.

هر چه پیرتر می شویم کارایی بدنمان از هر لحاظ کمتر می شود پوستمان نازک تر و عملکرد قلب و کلیه ها ضعیف تر می شود و سطح هورمونهای بدنمان پایین تر می آید. تمام این تغییرات کوچک که اغلب به چشم نمی آید دست به دست هم می دهند و تغیرات عظیمی در بافت پوست و کل بدن ما به وجود می آورند. در عین حال مقاومت مان در برابر بیماری ها و مشکلات جسمانی کمتر می شود.

روند این تغییرات در افراد گوناگون یکسان پیش نمی رود بنابراین بهترین راه برای تعیین برنامه مقابله با روند پیری تهیه شرح حالی از وضعیت اندام های مختلف بدن هر فرد است که پزشکان با توجه به آن می توانند برنامه ضد پیری را شروع کنند.

پزشک شما ممکن است برای شروع تشخیص، آزمایشات گوناگونی انجام دهد تا به وضعیت اندام های مختلف شما پی ببرد. وقتی که پزشک از کمبود مواد غذایی یا نامیزان بودن هورمون هایتان مطلع شد می تواند به شما رژیم غذایی جدید را تجویز نماید. پس از سالها تحقیق پزشکان توانستند در مورد مقدار و نحوه مصرف مکمل ها- ویتامین ها، آنتی اکسیدان ها املاح و دیگر مواد غذایی به نتایجی برسند.

ورزش نیز بخشی از برنامه درمان ضد پیری است. پزشکان معتقدند که با کمک ورزش می توان شرایطی در سلول به وجود آورد که نزدیک به شرایط سلولی افراد در سنین ۲۸ تا ۳۰ سالگی باشد.

آزمایش ضد پیری برای چه کسانی لازم است؟

در واقع همان طور که برای افراد ۱۸ یا ۱۹ ساله لازم است که بدانند چگونه با مشکلات سنین پیری روبه رو شوند. (حتی اگر برای آنان سنین پیری حدود ۳۵ سالگی باشد) افراد ۴۰، ۵۰ و یا ۶۰ ساله نیز باید بدانند که چگونه می توانند با رعایت رژیم ضد پیری با یکسری مشکلات زیبایی، سلامتی و قوای جسمانی در سنین بالاتر مقابله کنند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *