تاثیرات مثبت دانه های روغنی بر بدن

مویز

از خاصیت های مختلف خشکبار برای بدنتان چه میزان اطلاع دارید این موادمغذی می توانند مانع بروز سکته مغزی و لخته شدن خون در رگ ها شوند مصرف دانه های روغنی باری همه سنین مناسب و مفید است و می تواند باعث بهبو عملکرد مغز شود.

تغذیه نقش بی‌بدیلی در کارکرد مغز دارد به طوری که مصرف روزانه ۲۵ عدد از نوعی خشکبار باعث تقویت حافظه و مانع بروز آلزایمر می‌شود.

 مصرف مویز در زمستان باعث افزایش انرژی بدن می شود،  مواد آنتوسیانین و پلی فنولیک موجود در مویز باعث کاهش بیماری های سرطانی و آلزایمر می شود.

 مویز از نظر شکل ظاهری و رنگ با کشمش متفاوت است اما خواص درمانی یکسانی دارد، اسید امگا ۳ و امگا ۶ موجود در این خشکبار در زمان مصرف باعث کاهش غلظت خون و چسبندگی پلاکت های خون و مانع لخته شدن خون می شود.
 خشک کردن مویز خواص آن را کاهش می دهد، این میوه سرشار از ویتامین‌های B، A، E، و املاحی همچون کلسیم فسفر و پتاسیم است.
 قند موجود در مویز از نوع فروکتوز است، مبتلایان به دیابت برای کاهش قند خونشان می توانند از این خشکبار استفاده کنند.
بیماران دیابتی در خصوص استفاده از این خشکبار باید با پزشک مشورت کنند، ا مصرف مواد غذایی حاوی قند دی ساکارید برای مبتلایان به دیابت مضر است و این افراد باید از خوردن آن خودداری کنند.
 مویز حاوی آنتوسیانین و پلی‌فنولیک است،  این خشکبار مانع بروز آلزایمر و تسریع روند بهبود سلول های مغزی می شود.
 مصرف روزانه ۲۵ عدد مویز، باعث جذب مواد معدنی و تقویت حافظه می‌شود.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *