آموزش کیک کرمدار ترکیه

کیک نارگیلی

آموزش درست کردن کیک کرمدار را به شیوه کشور ترکیه یاد میگیریم

مواد لازم برای درست کردن کیک:

تخم مرغ ۳ عدد

شکر ۱ لیوان

ماست ۱ قاشق

روغن مایع نصف لیوان

شیر نصف لیوان

بکینگ پودر ۱ پاکت

وانیل ۱ پاکت

آرد ۲ لیوان

 

برای کرم:

 

شیر ۳ لیوان

آرد ۲ قاشق

نشاسته ۱ قاشق سرپر

تخم مرغ ۱ عدد

شکر ۴ قاشق

وانیل ۱ قاشق مربا خوری

کره ۱ قاشق

موز بزرگ ۱ عدد

رویه:

پودر قندیا پودر نارگیل

برای درست کردن کیک در یک ظرف تخم مرغ ها , شکر ریخته سه تا چهار دقیقه با میکسر هم میزنیم  سپس روغن مایع , شیر و ماست را ریخته و به مخلوط کردن ادامه می دهیم  در آخر آرد و وانیل و وبکینگ پودر ریخته و با میکسر برای بار آخر مخلوط میکنیم.  یک قالب کیک ۲۶ سانتی خوب چرب و آرد پاشی کرده و آرد اضافی را میگیریم و مواد کیک را در آن می ریزیم چند بار به زمین می کوبیم تا رویش صاف شود در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم تا بمدت ۲۰-۲۵ دقیقه بپزد

برای درست کردن کرم کیک:

در قابلمه شیر ریخته رویش تخم مرغ می ریزیم سپس آرد, نشاسته شکر می ریزیم  در حرارت گذاشته و سریع هم می زنیم تا به قوام بیاید وقتی کرم پخته شد از حرارت برمیداریم رویش کره و وانیل می ریزیم و مخلوط میکنیم و میگذاریم سرد شود.

وقتی کیک پخت میگذاریم سرد شود و از قالب در می آوریم کیک را از وسط نصف کرده و رویش کرمی که آماده کردیم می مالیم و نصف دیگر کیک را رویش قرار می دهیم یک ساعت در یخچال قرار می دهیم سپس رویش پودر قند می ریزیم و سرو میکنیم.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *