معماهای ماه

ماه

اولین باری که انسان به ماه قدم گذاشت در سال ۱۹۶۹ بود ولی همانطور که میدانید این روز ها هیچ فضانوردی به ماه فرستاده نمیشود در حالی که پیشرفت امروزی تجهیزات و… نسبت به آن زمان پیشرفته و مطمئن تر هست با این که فاصله ماه تا زمین نسبت به دیگر کرات آسمانی بسیار نزدیکتر است حتی اگر سفینه ای با سرعت ۳۰۰۰ کیلومتر در ساعت هم حرکت کند بعد از ۱۴۰ ساعت به ماه میرسد یعنی ۶ روز. به نظر شما علت این مسئله چه میتواند باشد؟

طبق گزارش های تایید نشده نیل آرمسترانگ و الدرین آلدرین هر دو بعد از فرود بر سطح ماه در ۲۱ جولای ۱۹۶۹ سفینه ها و نورهایی عجیب را در آن جا دیده بودند!در برنامه پخش زنده تلوزیونی در آن زمان که ماموریت به طور زنده پخش میشد و تمامی مردم کره زمین میتوانستند برنامه را مشاهده کنند یکی از فضانوردان به یک نوری در لبه ی حفره روی ماه اشاره کردو بعد از درخواست مرکز کنترل برای کسب اطلاعات بیشتر دیگر چیزی شنیده نشد.به گفته اتو باینر (otto binder) یکی از کارمندان سابق ناسا امواج رادیویی بینامی در همان فرکانس فرستاده شد و این قسمت از مکالمات ناسا ر پاک کرد برخی از قسمت های مکالمات این گونه بود :

ناسا:آنجا چه چیزی است؟

آپولو: این بچه ها خیلی بزرگند آقا خیلی بزرگ ! آه خدای من!نمیتوانید باور کنید من دارم میگویم که اینجا سفینه های دیگری هم هست بر روی لبه یکی از حفره های ماه صف کشیده اند و دارند ما را نگاه میکنند!

در سال ۱۹۷۹ موریس چتلاین رئیس سابق ارتباطات ناسا تایید میکند که آرمسترانگ واقعا دو سفینه را مشاهده کرده است  دانشمندان شوروی ظاهرا اولین کسانی بودند که آن را قبول کرده بودند.

حال آن دوسفینه چی بودند؟ سفینه موجودات فرازمینی یا سفینه مسافران زمانی  انسانهایی که از آینده آمده اند تا فرود تاریخی اولین انسان را مشاهده کنند!؟

به گفته یک دانشمند دیگر شوروی دکتر الکساندر کازانتسف الدرین از دو یوفو (جسم پرنده ناشناس) فیلم رنگی نیز گرفته است و بعد از این که آن دو به خارج از سفینه رفتند هنوز فیلم برداری میکرد.یک پروفسور که تا به حال نخواسته نامش فاش شود در یک نشست با نیل آرمسترانگ گفتگویی کرده :

پروفوسور : بیرون از آپولو۱۱ واقعا چه اتفاقی افتاد؟

نیل آرمسترانگ : باور کردنی نبود البته ما میدانستیم که این احتمال وجود دارد واقعیت این است که به ما هشدار داده بودند و هرگز پرسشی در مورد پایگاه موجود در ماه یا شهر ماه وجود نداشت.

پروفوسور : منظور شما از هشدار دادن چیست؟

نیل آرمسترانگ : من نمیتوانم وارد جزئیات شوم تنها میتوانم بگویم که سفینه های آن ها بزرگتر و بسیار پیشرفته تر از سفینه ما بودند!(توجه‌: برداشت از این سخنان چند چیز در ذهن تداعی میکند : وجود سفینه های پیشرفته تر که شاید ساخته شوروی یا آلمان باشد ولی این قضیه منتفی است چرا که روسیه برای حفظ آبرو هم شده باید در دست داشتن تکنولوژی پیشرفته تر از آمریکاو فرود آوردن سفینه های خود و تصرف ماه  را در همان زمان اعلام میکرد پس سفینه ها مربوط به شوروی یا آلمان نمیباشد حال سوال اینجاست پس این سفینه ها چه چیزی میتوانند باشند؟!)

همچنین فضانوردان سفینه آپولو۱۰ عکس منحصر به فردی از یک جسم یک مایلی (۱۶۰۹ متر)که قلعه نامیده شد گرفتند که در ارتفاع ۱۴ کیلومتری سطح ماه معلق بود و روی ماه سایه واضحی ایجاد کرده بود.

معمای اثرات سطح ماه


یکی دیگر از معماهای ماه اثرات غیر طبیعی موجود در سطح آن است به مانند صاف بودن ناگهانی یک قسمتی از ماه یا وجود ردپا مانند هایی بر روی ماه که فضانوردان از آن ها عکس برداری کرده اند. برخی این ناهمواری ها را به صورت غیر طبیعی میدانند که عامل به وجود آورنده آن عوامل طبیعی نیست از طرفی سازمان فضایی ناسا نیز این نا همواری ها را تایید کرده و گفته این ناهمواری ها مربوط به برخورد شهاب سنگ ها و غلتیدن آن بر روی ماه است. هر دو نظر قابل قبول است چرا؟ چون برخی از این ناهمواری ها به قدری دقیق و صاف شده هستند که کار عوامل طبیعی نمیباشد از این رو نظریه اول یعنی عوامل غیر طبیعی نیز قابل قبول است.

همچنین اثرات ماه بر روی جانداران و حیوانات است و ایجاد اثرات بر روی آنها به مانند تغییر خلق یا تغییر رفتار و … که میتوان به وضوح در رفتار آن ها مشاهده کرد. گویا ماه در هنگام کامل شدن و نزدیکی به زمین با ایجاد گرانش زیاد تر تغییراتی بر رفتار محیطی و طبیعت ایجاد میکند.

عکس پایین رد پای نیل آرمسترانگ بر سطح ماه است :مزرعه ی وحشت

عکس دوم ناهمواری غیر عادی در سطح ماه است.

علائم عجیب بر روی ماه

 معمای نورهای مرموز ماه

معمای دیگر ماه نورهای مرموز موجود در قسمت تاریک ماه است که به صورت فلش گاهی خود نمایی میکنند و دانشمندان ناسا و خود ناسا نیز رسما وجود این نورها را تایید کرده است چند نظریه درباره آنها وجود دارد و آن برخورده خرده سنگ ها بر سطح ماه وایجاد نور ولی خود ناسا هم تایید کرده که در آن صورت در آن نقاط باید محل برخورد وجود داشته باشد ولی اینطور نیست. معماهای بسیاری وجود دارد که بشر قادر به حل آن ها نیست گاه همین معماها در پشت ظاهر پیچیده خود به قدری ساده اند که انسان بعد از کشف حقیقت آن در پشت پیچیدگی به سادگی اش پی میبرد گاه همین معماها به قدری پیچیده اند که ذهن بشر قادر به درک یا حل و حتی فهم آن نیست .

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *