نقش چای در سلامتی قلب و عروق

فال چای

چای

پژوهشگران ژاپنی گزارش می کنند که یک فنجان چای می توان جریان خون را در عروق تسریع کند و ماهیچه های قلب را در تلمبه کردن خون کمک نماید.

در یک مطالعه علمی بر روی ۱۰ نفر مرد سالم معلوم گردید که دو ساعت پس از مصرف یک لیوان چای جریان خون در عروق راحت تر و سریع تر انجام می گیرد. خوردن قهوه معمولی با کافئین هم تقریبا چنین خاصیتی را نشان داده است.

مطالعات زیادی درباره چای و رابطه آن با سلامتی به عمل آمده که به این نوشابه مهمان نوازی مقام مخصوص می دهد.

چای به علت داشتن فلاوونوئید، آنتی اکسیدان بسیار قوی و ترکیبات دیگر کلسترول بد خون را کاهش می دهد و به علت رقیق کردن خون از لخته شدن و در نتیجه از بروز سکته های قلبی و مغزی پیشگیری می کند.

پژوهشگران عقیده دارند که فلاوونوئید موجود در چای نسبت به فلاوونوئید غذاهای دیگر نقش موثرتری بر روی سلامتی قلب و عروق دارد.

نوشیدن چند فنجان چای در روز می تواند مقدار لازم و کافی فلاوونوئید به بدن رسانیده و همراه با خاصیت رقیق کردن خون داخل عروق را تمیز نموده و از لخته شدن خون و گرفتگی آن توسط کلسترول جلوگیری نماید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *