راز پختن کیک عالی در ماکروفر

کیک شکلات

کیک و شیرینی در انواع اجاق گاز، فر، ماکروفر، سورلاردم ،کیک پز و … پخته می شود. اما به علت سرعت عمل بالای ماکروفر و سورلادوم جدیدا طرفدارهای زیادی پیدا کرده است.در اینجا به نکات مهم طبخ کیک و شیرینی در سورلادوم و ماکروفر یا ماکروویو می پردازیم.

راهنمای پخت کیک در مایکروفر و فرهای سولاردام:

ابتدا سه پایه بلند فلزی را در دستگاه قرار داده و دکمه کانوکشن ماکروویو را بزنید.

با کلید چرخان درجه حرارت را روی همان درجه که برای فر گفته شده تنظیم کنید.

توجـــــــــــــــــه :

چون ماکرو ۱۷۰ درجه – ۱۸۰ درجه و … دارد اگه مثلا گفته بود ۱۷۵ شما روی ۱۸۰ بذارید ولی حواستان به زمان باشد زیرا البته در زمان اصولا تغییری ایجاد نمی کند

بدون دادن زمان، کلید start رو بزنید.

زمانی که دمای ماکروویو به دمای تنظیم شده برسد با بوق زدن اعلام میکند

اگه مواد آماده بود که میگذارید درغیر اینصورت ماکرو با آف و آن کردن دما را در همان درجه نگه می دارد.

بعد از رسیدن به دمای تنظیمی و شنیدن صدای بوق دستگاه , قالب را در دستگاه قرار داده و کلید stop را فشار دهید . بلافاصله دوباره دکمه کانوکشن را بزنید.

با کلید چرخان دما را روی دمای گفته شده برده و کلید چرخان را فشرده و زمان را تنظیم کرده و حالا start را بزنید.
در هنگام استفاده از کانوکشن می توانید از قالب فلزی یا سیلیکونی هم استفاده کنید.

قدرت درجات ماکروویو

۹۰۰ وات = قدرت ۱۰۰ % می باشد.
۷۲۰ وات = قدرت ۸۰ % می باشد.
۵۴۰ وات = قدرت ۶۰ % می باشد.
۳۶۰ وات = قدرت ۴۰ % می باشد.
۱۸۰ وات = قدرت ۲۰ % می باشد.

کاربرد هر کدام از درجات ماکروویو

۹۰۰ وات = پخت سبزیجات – پخت ماهی – پخت گوشت – جوش آمدن آب – گرم کردن غذا – پخت خورشت ها

۷۲۰ وات =پخت نیمرو – پخت مرغ – داغ کردن شیر

۵۴۰ وات =جاافتادن غذا – یخ زدائی مواد پخته ی منجمد

۳۶۰ وات =یخ زدائی مواد خام – گرم کردن نان – خشک کردن میوه و سبزی – دم کشیدن برنج و ماکارونی

۱۸۰ وات =گرم نگهداشتن غذا

کانوکشن در ماکروفر

اکثر مایکروویوها یک کلید به اسم کانوکشن . . . convection دارند .

کانوکشن :

هوای خشک و داغ کانوکشن برای پخت شیرینی ها استفاده می کنیم از کانوکشن برای پخت کیک ها و شیرینی ها استفاده می کنیم و قبل از درست کردن هر نوع شیرینی و یا کیک دستگاه را مثل فرگاز باید با این کلید گرم کنیم که اصطلاحا به آن پیش گرمایش میگویند .

سپس دستگاه را خاموش میکنیم و بعد برنامه و دستور پخت را مجددا میدهیم .

سه پایه کوتاه رو داخل مایکروفر قرار بدین .

بعد پخت کانوکشن (وزشی) را انتخاب کنین .

درجه مورد نظر رو انتخاب کنین .

توی دستور کیک یا شیرینی هر درجه ای که نوشته شده مثلا اگه گفته ۲۰۰ درجه سانتی گراد شما هم ۲۰۰ را انتخاب کنیند .

استارت رو بزنین .

به این صورت پیش گرمایش می دید .

وقتی دما به ۲۰۰ درجه برسه مایکروفر بوق های کوتاه می زنه که به این صورت به شما اعلام میکنه .

شیرینی یا کیک رو بذارید داخل روی سه پایه کوتاه و زمان لازم رو انتخاب کنید .

بعد استارت .

بعد از اتمام زمان , مایکروفر خاموش می شه و کیک یا شیرینی رو خارج کنید.

برای درست کردن کیک و شیرینی و نون و پختن مرغ و ماهی در کیسه مخصوص تنورک پخت ( دقیقا همون دما و زمان رو که برای پخت فر دادن شما هم روی مایکروفر تنظیم کنید ) از این امکان در ماکرو استفاده میشه .

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *