اسرار تمدن های باستانی، آنها دانش شان را از کجا گرفته بودند؟

مستند بیگانان باستانی

یکی از ابهامات دنیای باستان اینست که این تمدن ها چگونه به چنان سطحی از دانش ،مهندسی، علوم و فنون مختلف دست یافته بودند. توج داشته باشید که ما داریم از ۳ یا ۴ هزار سال پیش صحبت می کنیم.

یکی از سوالات که بیشتر از بقیه بچشم می خورد اینست که این مردمان در هزاران سال پیش چگونه موفق به ساختن چنان بناها و سازه های غول پیکری شده اند.

در مورد اهرام مصر قبلا بکرات صحبت کرده بودیم و هنوز کسی بدرستی نمیداند سازندگان اهرام که بوده اند و در چه زمانی ساخته شده اند. در امریکای مرکزی تمدنی بنام مایا چیزی در حدود ۳۵۰۰ سال پیش می زیسته اند در کشورهایی که امروزه شامل مکزیک ،هندوراس ،گواتمالا و بلیز می شود.

قوم مایا بدون تردید یکی از اقوام اسرارآمیز و مرموز دنیای باستان می باشند بطوریکه سوالات زیادی در موردشان مطرح می شود.بعنوان مثال چگونه انها توانسته اند چنان سازه های غول پیکری را در دل جنگل های انبوه بسازند.

در جنگل های این کشورها معابد بسیار بزرگی دیده می شوند که دقیقا در وسط جنگل های بسیار انبوه و متراکم ساخته شده اند. اما سوالاتی که در مورد این معابد مطرح می شود اینست که اولا چگونه انها توانسته اند در خاک شل و مرطوب جنگل چنین سازه های بزرگی را بسازند زیرا خاک شل قدرت تحمل چنان بار عظیمی را ندارد.

آنها می بایست در این زمینه تکنیکی را بکار بسته باشند و این از لحاظ مهندسی سازه بسیار اهمیت دارد. چطور قومی در ۳۵۰۰ سال پیش از تکنیک های مهندسی سازه مطلع بوده اند؟ نکته دوم چطور توانسته اند بلوک های سنگی چند تنی را بداخل جنگل حمل کنند؟

لازم بذکر است که جنگل های متراکم و انبوه هزاران سال عمر دارند و در انزمان هم وجود داشته اند. نکته دیگر نوع معماری سازه های معابد است که بسیار هنرمندانه و مبتنی بر اصول مهندسی معماری ساخته شده اند.

نکته جالبی دیگر اینست که مایاها هزاران هکتار اراضی جنگلی خشن را تبدیل به اراضی کشاورزی نمودند که خود این نیاز به دانش گسترده از مهندسی کشاورزی دارد. مایاها حتی می دانستند چطور آب را از رودخانه ها به ارتفاعات بکشانند و برای این منظور از تکنیک های فشار آب استفاده می نمودند.

علاوه بر همه اینها مایاها دانش حیرت انگیزی از نجوم داشتند که مشخص نیست از کجا آنرا کسب نموده بودند دانش انها در انطباق ستارگان و موقعیت یابی سیارات و تقویم نجومی شان باعث حیرت دانشمندان شده است. اوج شکوه و پیشرفت مایان ها در زمان شاهی بنام پاکال رقم خورد شهر پالنکه در زمان او از شکوه و جلال خاصی داشت.

یکی از عجیب ترین مواردی که نگارنده در مورد شاه پاکال به آن برخورده ام اینست که مایاها او را جناب پاکال Janaab Pakal می نامیدند که این یک واژه فارسی می باشد ،اینکه آیا واقعا آنها از واژه ای فارسی استفاده می نموده اند یا شانسی چنین شده اطلاعی در دست نیست.

پاکال یکی از عجیب ترین شاهان مایا می باشد. در برخی از نقاشی ها و حکاکی ها و مجسمه هایی که از او می بینیم در شمایل و حالات عجیبی دیده می شود. در یکی از حکاکی ها که بر روی تخته سنگ مقبره او دیده می شود او در پشت وسیله عجیبی شبیه یک دستگاه نشسته و انگار در حال فشردن پدال و کار با یکسری ابزار می باشد.

برخی معتقدند پاکال با موجوداتی بیگانه از سیارات دیگر در ارتباط بوده و حتی با فضاپیما به سیارات دیگر می رفته است. در حکاکی دیگری چیزی شبیه یک میکروفون یا هدست بلوتوث دیده می شود. مایاها علاوه بر این ها دارای رسوم و عادات و آیین های بسیار عجیبی نیز بودند. بدون تردید آنها شاید اسرارآمیزترین قوم باستانی باشند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *