بوی تند پیاز و ضد سرطانی بودن آن

پوست پیاز

هر قدر بوی پیاز قوی تر و اسانس آن اشک آورتر باشد خاصیت ضد سرطانی آن بیشتر است:

پیاز تند و بدبو ممکن است سبب جاری شدن اشک شما شود ولی در نهایت از بروز سرطان در بدن شما جلوگیری می کند و این تیتر مقاله است که در ژورنال علمی آمریکا به چاپ رسیده است. تا به حال صدها مطالعه علمی در زمینه نقش پیاز در پیشگیری سرطان مخصوصا سرطان دستگاه گوارش به چاپ رسیده و همگی بیانگر آنند که رژیم غذایی حاوی پیاز، مخصوصا پیاز تازه می تواند به بهزیستی و سلامتی شخص موثر باشد.

پژوهشگران یکی از دانشگاه های آمریکا اعلان نمودند که پیازهای تند و بدبو به علت داشتن آنتی اکسیدان بسیار قوی با ارزش تر بوده و سلول های بدن را در برابر عوامل خارجی بهتر حفظ می کند. این بررسی نشان می دهد که پیازهای بی بو و ملایم دارای چنین خواصی نبوده و آنتی اکسیدان موجود در آن با مقایسه با پیازهای تند و بدبو بسیار ناچیز است.

آنتی اکسیدان های معروف Flavonoids , Phenolics موجود در سبزی ها و میوه جات مخصوصا پیاز بدبو و تند نه تنها در پیشگیری سرطان ها نقشی مهم دارند بلکه می توانند از بروز بعضی از بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی و بیماری قند نیز جلوگیری کنند.

هنوز به وضوح معلوم نیست که چه مقدار از پیاز باید در رژیم غذایی روزانه منظور گردد تا بدن در برابر عوامل بیماری زای خارجی و سموم حاصله از سوخت و ساز بدن مصون باشد ولی آنچه که مسلم است این است که پیاز تند و بدبو دارای خواص بهتر بوده و ما نباید بخاطر بوی تند آن از آن دوری کنیم.

در این بررسی جالب پژوهشگران ۱۰ نوع پیاز را با هم مقایسه کرده اند و خاصیت آنتی اکسیدانی آن را سنجیده اند. پیاز Shallots در صدر پیازها قرار دارد و آنتی اکسیدان موجود در آن دارای کیفیتی بالا و کمیتی غیر قابل تصور است. در این بررسی همین طور معلوم گردیده که پیاز ملایم Vidalia تقریبا از نظر آنتی اکسیدان بی ارزش می باشد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *