مهارت های پرطرفدار فریلنسینگ کدامند؟
کار کردن در خانه و کسب درآمد از طریق اینترنت توسط کامپیوتر کار لذت بخشی است به شرط آنکه سراغ حرفه درستی رفته باشید. در این نوشته شما را با چند مهارت های پرطرفدار فریلنسینگ ایران و جهان آشنا خواهیم کرد.
گرافیست کامپیوتری
شما اگر یک به عنوان یک گرافیست فریلنسر در سایت استخدامی فریلنسر مشغول به کار شوید شانس اینکه بتوانید پروژه ای برای کسب درآمد پیدا کنید بسیار بالاست چرا که معمولا هر کسب و کاری برای طراحی لوگو و .. به یک گرافیست نیاز دارد. به عنوان یک گرافیست بهتر است به نرم افزار هایی چون تسلط به نرم افزارهایی مثل فتوشاپ، کورل دراو و یا ادوب آیلوستراتور تسلط داشته باشید.
نویسندگی یا تولید محتوا
نویسندگی یکی از شاخه های فریلنسینگ است که از هر مکانی می شود به صورت آنلاین انجام داد. وب سایت ها، مجلات آنلاین و خبرگزاری ها بدون داشتن نویسنده نمیتوانند کارشان را ادامه دهند. روز به روز هم به وجود چنین افرادی نیاز بیشتری احساس می شود. اگر کمی هم به سئو وارد باشید بی شک در سایتی که بخواهید کاری برای شما وجود دارد.
ویراستاری و ویرایش متون
تسلط داشتن به مجموعه نرم افزار های آفیس میتواند زمینه شغلی خوبی را برایتان فراهم کند. وقتی به word و سایر نرم افزارهای این گروه آشنا هستید به این معناست که به راحتی از پس ویرایش متون بر می آییید.
بازاریابی اینترنتی
طراحی انواع کمپین های تبلیغی برای محصولات و خدمات اینترنتی و غیر اینترنتی سایت ها، تبلیغ محصول و خدمات سایت های اینترنتی برای این کار تقریباً باید به استراتژی های فروش و بازاریابی و چند نرم افزار گرافیکی و غیره مسلط باشید همچنین کار با شبکه های اجتماعی محبوب را بدانید.
مترجم
دانستن زبانی خارجی خودش یعنی داشتن یک فرصت شغلی خوب به عنوان مترجم. شغل مترجمی یکی از پر کاربردترین ها در عصر ارتباطات است. ترجمه متون و مقالات خارجی به زبان های انگلیسی، فرانسه، آلمانی، روسی و غیره میتواند به عنوان کاری با درآمد خوب تلقی شود.
توسعه دهنده وب
وب مسترها که از همان آغاز کارشان آنلاین بوده و هست. طراحی و کد نویسی برای سایت های و نرم افزارهای تحت وب هیچ وقت قرار نیست از مد بیوفتد فقط روز به روز زبان های برنامه نویسی کاملتری ظهور می کنند.
مشاوره کسب و کار
مشاوره دادن برای کسب و کارها هم یکی از شغل هایی است که میشود آنلاین هم انجام داد اما واقعیت را بگویم که این کار هر کسی نیست و از طرفی مشتریان کمتری هم دارد پس به عنوان گزینه ای ضعیف رویش فکر کنید.
توسعه دهنده اپلیکیشن های اندروید و آی او اس
اگر در یکی از این دو رشته حرفه ای باشید هرگز بیکار نخواهید ماند. در حال حاظر توسعه اپلیکیشن های موبایلی برای دو پلتفرم پر طرفدار اندروید و آی او اس یکی از کارهایی است که درخواست بالایی دارد. به راحتی در بازار کار آنلاین می شود پروژه هایی برای کسب درآمد به دست آورد باز هم تاکید می کنم برای اینکار باید حرفه ای باشید.
مدیریت شبکه های اجتماعی
این کار را بیشتر افراد آشنا با کامپیوتر می توانند انجام دهند اما باید با برخی مسائل آشنایی داشت که از لحاظ روانشناختی هم مخاطبان را شیفته خود کرد. ادمین شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام، تلگرام و … در دسته این کارها قرار می گیرند. باید در این فن همیشه رقبا را زیر نظر داشت و به روز بود. البته رعایت حق کپی رایت به همه توصیه می شود هرچند این کار را کمتر کسی انجام می دهد!