خطر استفاده پلاستیک های غیر استاندارد

پلاستیک

چگونه برنج آبکش کنیم؟

اصولا ظروفی که برای پختن یا گرم کردن غذا در ماکروویو بکار می روند باید استاندارد و مشخص باشند. این گونه ظروف و پلاستیک هایی که غذا در آن پیچیده می شوند از موادی درست شده اند که در موقع پختن و گرم کردن غذا موجب تغییرات اجزا مواد خوراکی نمی شوند و یا خود تجزیه نمی شوند و باعث سمی شدن مواد غذایی نمی گردند. اگر به این نکته توجه نشود و غذا در مثلا ظروف یا پلاستیک های معمولی و در ماکروویو گرم یا پخته شود بتدریج در اثر درجه حرارت ذوب شده و با غذا ترکیب می شوند و خطرات بزرگی را منجر می شوند. این گونه پلاستیک ها حاوی مقدار زیادی Dioxins هستند که سرطان زا هستند و به هیچ عنوان نباید در تهیه و نگهداری غذا از آنها استفاده شود. در این صورت باید به نکات زیر توجه نمود:

* ظروفی را که برای ماکریوویو مجاز هستند استفاده کنید اگر از این نظر اطمینان ندارید به هیچ عنوان از آن استفاده نکنید.

* بهترین ظروف برای استفاده از ماکروویو عبارتند از ظروف شیشه ای، سفالی و سرامیک.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *