طرز تهیه بوقلمون شکم‌پر با سوسیس، سیب و کرن‌بری

 بوقلمون شکم‌پر

مواد لازم مخصوص ۱۰ نفر:

  • ۱و ½ فنجان نان کامل گندم مکعبی خرد شده
  • ۳و ¾ فنجان نان سفید مکعبی خرد شده
  • ۴۵۰ گرم سوسیس بوقلمون
  • ۱ فنجان پیاز ریز خرد شده
  • ¾ فنجان کرفس ریز خرد شده
  • ۲ و ½ قاشق چای‌خوری مریم‌گلی خشک شده
  • ۱ و ½ قاشق چای‌خوری رزماری خشک شده
  • ½ قاشق چای‌خوری آویشن خشک شده
  • ۱ عدد سیب زرد، بدون هسته و ریز خردشده
  • ¾ فنجان کرن‌بری خشک شده
  • ¹⁄³ فنجان جعفری تازه، خرد شده
  • ۱ عدد جگر پخته بوقلمون، ریز خرد شده
  • ¾ فنجان آب گوشت بوقلمون
  • ۴ قاشق سوپ‌خوری کره ذوب شده، بدون نمک

آماده سازی مواد: ۱۵ دقیقه

پخت: ۲۵ دقیقه

آماده سازی تا سرو: ۱ ساعت و ۴۰ دقیقه

طرز تهیه:

فر را از قبل در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (معدل ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد) گرم کنید. بر روی یک کاغذ روغنی مخصوص فر، مکعب‌های خرد شده از نان کامل گندم و نان سفید را پخش کنید. اجازه دهید بین ۵ تا ۷ دقیقه در فری که از قبل گرم کرده‌اید، بماند یا تا زمانی که تست شوند. نان‌های تست شده را به کاسه‌ای بزرگ منتقل کنید.

در ماهی‌تابه‌ای بزرگ، سوسیس و پیاز را ریخته و بر روی حرارت ملایم قرار دهید، آنها را تفت دهید و هم بزنید تا در نهایت به رنگ قهوه‌ای دربیایند. کرفس، مریم گلی، رزماری و آویشن را اضافه کنید؛ همه مواد را خوب تفت دهید وبه مدت ۲ دقیقه اجازه دهید بپزند تا همه چاشنی‌ها به خورد مواد بروند.

مواد آماده شده که مخلوطی از سوسیس و مواد دیگر بود را روی نان‌های درون کاسه بریزید. با سیب‌های خرد شده، کرن‌بری‌های خشک، جعفری و جگر مخلوط کنید. آب گوشت بوقلمون و کره ذوب شده را روی آنها بریزید تا نمناک شوند، سپس به آرامی هم بزنید. مواد را با قاشق برداشته و درون شکم بوقلمون بریزید تا پر شود.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *