طرز تهیه بوقلمون شکمپر با سوسیس، سیب و کرنبری
مواد لازم مخصوص ۱۰ نفر:
- ۱و ½ فنجان نان کامل گندم مکعبی خرد شده
- ۳و ¾ فنجان نان سفید مکعبی خرد شده
- ۴۵۰ گرم سوسیس بوقلمون
- ۱ فنجان پیاز ریز خرد شده
- ¾ فنجان کرفس ریز خرد شده
- ۲ و ½ قاشق چایخوری مریمگلی خشک شده
- ۱ و ½ قاشق چایخوری رزماری خشک شده
- ½ قاشق چایخوری آویشن خشک شده
- ۱ عدد سیب زرد، بدون هسته و ریز خردشده
- ¾ فنجان کرنبری خشک شده
- ¹⁄³ فنجان جعفری تازه، خرد شده
- ۱ عدد جگر پخته بوقلمون، ریز خرد شده
- ¾ فنجان آب گوشت بوقلمون
- ۴ قاشق سوپخوری کره ذوب شده، بدون نمک
آماده سازی مواد: ۱۵ دقیقه
پخت: ۲۵ دقیقه
آماده سازی تا سرو: ۱ ساعت و ۴۰ دقیقه
طرز تهیه:
فر را از قبل در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (معدل ۱۷۵ درجه سانتیگراد) گرم کنید. بر روی یک کاغذ روغنی مخصوص فر، مکعبهای خرد شده از نان کامل گندم و نان سفید را پخش کنید. اجازه دهید بین ۵ تا ۷ دقیقه در فری که از قبل گرم کردهاید، بماند یا تا زمانی که تست شوند. نانهای تست شده را به کاسهای بزرگ منتقل کنید.
در ماهیتابهای بزرگ، سوسیس و پیاز را ریخته و بر روی حرارت ملایم قرار دهید، آنها را تفت دهید و هم بزنید تا در نهایت به رنگ قهوهای دربیایند. کرفس، مریم گلی، رزماری و آویشن را اضافه کنید؛ همه مواد را خوب تفت دهید وبه مدت ۲ دقیقه اجازه دهید بپزند تا همه چاشنیها به خورد مواد بروند.
مواد آماده شده که مخلوطی از سوسیس و مواد دیگر بود را روی نانهای درون کاسه بریزید. با سیبهای خرد شده، کرنبریهای خشک، جعفری و جگر مخلوط کنید. آب گوشت بوقلمون و کره ذوب شده را روی آنها بریزید تا نمناک شوند، سپس به آرامی هم بزنید. مواد را با قاشق برداشته و درون شکم بوقلمون بریزید تا پر شود.