طرز تهیه سوپ زنجبیل و هویج

برای ۵ نفر (هر نفر: یک و یک چهارم فنجان)
این سوپ بافت کرمی خود را از هویج خالص و سیب زمینی شیرین به جای خامه یا محصولات شیر می گیرد. در واقع هویچ و سیب زمینی شیرین سرشار از چربی اشباع شده هستند و باعث بافت کرمی سوپ می شوند.
نگران چربی اشباع شده یا کلسترول موجود در این سوپ خامه ای نباشید. هویج و سیب زمینی شیرین غنی از ویتامین A و بتا کاروتن هستند که باعث بهبود بینایی می شود. کراکرهای غلات کامل را برای فیبر و dipping به سوپ اضافه کنید.
این دستور غذا:
دارای کلسترول پایین،
کم چرب،
و حاوی چربی اشباع شده به مقدار کم می باشد.
مواد لازم
- ۲ قاشق چای خوری روغن کانولا
- نصف فنجان موسیر خرد شده
- ۳ فنجان (نصف اینچ) سیب زمینی شیرین پوسته کنده و مکعبی
- یک و نیم فنجان (یک چهارم اینچ) هویج پوست کنده ورقه شده
- ۱ قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده
- ۲ قاشق چای خوری پودر کاری
- ۳ فنجان سس مرغ بدون چربی و کم سدیم
- نصف قاشق چای خوری نمک
طرز تهیه
- روغن را در یک ظرف بزرگ بر روی گرمای متوسط حرارت دهید. موسیر را به آن اضافه کرده و ۳ دقیقه صبر کنید. سیب زمینی، هویج، زنجبیل و کاری را اضافه کنید. ۲ دقیقه بگذارید بپزد. آب مرغ را اضافه کنید تا به جوش بیاید. سپس درب ظرف را بگذارید، حرارت را کم کنید و بگذارید ۲۵ دقیقه بماند یا تا زمانی که سبزیجات پخته شود بماند؛ نمک را به آن اضافه کنید.
- نصف سوپ را در یک غذاساز بریزید؛ دستگاه را روشن کنید تا سوپی کرمی تهیه شود. این کار را با سوپ باقی مانده انجام دهید.