طرز تهیه کوکو و کتلت ذرت: طعمی جدید و دلچسب

چگونه کوکو سیب زمینی درست کنیم؟

طرز تهیه کتلت و کوکو ذرت

این غذا به دلیل طعم و بوی دلچسب و خواص مفید ذرت، از موارد مورد علاقه افراد، به ویژه کودکان است.

طرز تهیه کتلت ذرت :

مواد لازم برای تهیه کتلت ذرت :

ذرت شیرین۱ فنجان
هویج رنده شده۲ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای خرد شده۲ قاشق غذاخوری
پیاز ریز خرد شده نصف یک پیاز
 گشنیز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه¼ قاشق چایخوری
پودر فلفل½ قاشق چایخوری
پودر گشنیز½ قاشق چایخوری
پودر زیره½ قاشق چایخوری
نمک½ قاشق چایخوری
سیب زمینی آب پز رنده شده۲ عدد
آرد نان¼ فنجان
آرد ذرت۲ قاشق غذاخوری
روغن برای سرخ کردنبه مقدار لازم

طرز تهیه کتلت ذرت :

ابتدا ۱ فنجان ذرت شیرین را در یک مخلوط کن بریزید، و آن را روشن کنید و آن را به صورت درشت آسیاب کنید تا بافت درشتی حاصل شود.

ذرت شیرین درشت را به یک کاسه بزرگ منتقل کنید. ۲ قاشق غذاخوری هویج، ۲ قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای، ½ پیاز، ۲ قاشق غذاخوری گشنیز را اضافه کنید.

همچنین زردچوبه، پودر فلفل، پودر گشنیز، پودر زیره و نمک را اضافه کنید.

حالا سیب زمینی های پخته و رنده شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مطمئن شوید که همه ادویه ها خوب با هم ترکیب شوند.

در ادامه، آرد نان و آرد ذرت را اضافه کنید.

خوب مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید. آرد ذرت به ترد شدن کتلت کمک می کند و آرد نان رطوبت اضافی را جذب می کند و از شکستن کتلت در روغن در هنگام سرخ کردن جلوگیری می کند.

دست ها را با روغن چرب کنید و کتلت را شکل دهید.

در روغن داغ سرخ کنید و شعله را متوسط ​​نگه دارید.

دو طرف کتلت را خوب سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند.

کتلت را روی حوله های کاغذی قرار بدهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

در نهایت، کتلت ذرت ترد را با سس گوجه فرنگی میل کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

• در صورت که فلفل دلمه ای را دوست نداشتید می توانید آن را حذف کنید.

طرز تهیه کوکو ذرت :

 

مواد لازم برای ۴ نفر :

ذرت۲ پیمانه
آرد سفید۱ و ½ پیمانه
پنیر پیتزا½ پیمانه
پیازچهیک سوم پیمانه
شیر ½ پیمانه
تخم مرغ۲ عدد
 نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
روغن و پاپریکابه مقدار لازم

دستور پخت کوکو ذرت :

ابتدا آرد را داخل یک کاسه بزرگ بریزید، سپس پیازچه را خرد کنید و به همراه شیر به کاسه اضافه کنید. در ادامه پنیر پیتزا را به همراه تخم مرغ و مقداری نمک، فلفل سیاه و پاپریکا به کاسه اضافه کنید.

در این مرحله ذرت را اضافه کنید، برای تهیه این کوکو می توانید از کنسرو ذرت استفاده کنید یا اینکه خودتان ذرت را به صورت آبپز به همراه کمی نمک بپزید و سپس آبکشی کنید و به دیگر مواد اضافه کنید. حالا تمام مواد را مخلوط کنید.

پس از اینکه مواد کوکو به خوبی ترکیب شدند یک تابه مناسب روی حرارت قرار بدهید و مقداری روغن داخل تابه بریزید. سپس صبر کنید تا روغن به خوبی داغ شود سپس با قاشق از مایه کوکو بر دارید و داخل روغن بریزید و سرخ کنید.

مایه این کوکو کمی شل است و نمی شود آنرا با دست حالت داد، به همین دلیل باید از قاشق برای ریختن مایه کوکو در تابه استفاده کنید. پس از اینکه مایه کوکو را داخل تابه بریزید صبر کنید تا اطراف ان طلایی شود.

سپس آنرا برگردانید تا سمت دیگر آن نیز سرخ شود. پس از اینکه کوکوها سرخ شدند انها را روی دستمال قرار بدهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود، سپس در ظرف مورد نظرتان بچینید و به همراه نان خانگی تازه سرو کنید.

تنوع در پخت :

• به جای سیب زمینی می‌توان از نان تست شده یا پودر سوخاری در مواد کتلت ذرت استفاده کرد.

• می‌توانید کتلت ذرت را به صورت قالبی نیز تهیه کنید. برای این کار، مواد کتلت را در قالب مورد نظرتان بریزید و در فر یا روی تابه بپزید.

• می‌توانید از کتلت ذرت به عنوان ساندویچ نیز استفاده کنید. برای این کار، کتلت ها را در نان ساندویچ قرار دهید و با سس و سبزیجات دلخواهتان میل کنید.

در نهایت :

کتلت ذرت یک غذای خوشمزه و مقوی است که می‌توانید در منزل تهیه کنید. با کمی خلاقیت و تنوع در مواد و روش پخت، می‌توانید از طعم و مزه این غذای دلچسب لذت ببرید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *