پرایس اکشن

معامله گری بر پایه آموزش پرایس اکشن یافتن ناحیه هایی است که عرضه یا تقاضا قدرتمند می شود. در این روش اندیکاتورها جایگاه ویژه ای ندارد و تنها نیاز معامله گر کسب درک صحیح از نمودار و تصمیمات دیگر معامله گران است. از این روش در همه بازارها مثل سهام، فارکس و باینری آپشن و… و در همه تایم فریم ها می توان بهره برد.

تحلیل به روش پرایس اکشن بدون نیاز به اندیکاتور

معمولاً اندیکاتورها سیگنال خروجی خود را موقعی به تریدر می دهند که قیمت یا نرخ، حرکت خود را کرده است و هیچ قطعیتی برای ادامه حرکت در جهت قبلی وجود ندارد. ممکن است بعد از ورود با کمی حرکت رو جلو در جهت سیگنال اندیکاتور کمی خوشبینی و رضایتمندی در تریدر بوجود آید اما با برگشت قیمت تریدر دچار و اضطراب و سرخوردگی می شود. اندیکاتور بر پایه روابط و فرمول های ریاضی است و حرکت قیمت باعث می شود تا اندیکاتور با توجه به فرمول خود سیگنالی با تأخیر به تریدر بدهد. به عنوان مثال عده ای با کراس دو مووینگ اوریج وارد بازار می شوند در صورتیکه برای اینکه این کراس اتفاق بیفتد ابتدا قیمت به اندازه کافی در یک جهت حرکت کرده و پس از آن کراس دو مووینگ اوریج رخ می دهد که سیگنالی برای برخی از معامله گران محسوب می شود. اما آیا این حرکت قطعا ادامه می یابد؟ ممکن است بازگردد و دوباره در خلاف جهت قبلی دو مووینگ اوریج کراس کنند.

بیشتر بخوانید: آموزش امواج الیوت

در تصویر بالا سه مرتبه کراس دو مووینگ اوریج سیگنال با تاخیر و اشتباه به تریدر داده است. بنابراین ورود صحیح قبل از شروع حرکت نرخ در یک جهت است!!! و این ناممکن و ناشدنی نیست!!!

در صورتیکه تریدر روش پرایس اکشن را به خوبی فرا گیرد و مقدار ریسک به ریوارد را در معاملات خود به خوبی اجرا کند، در معاملات خود موفق خواهد بود.

در روش پرایس اکشن نوع نگاه به بازار برپایه تصمیمات معامله گران و قدرت عرضه و تقاضا است. بنابراین خیلی سریع تر از سیگنال اندیکاتورها تریدر موقعیت های سودزا را شناسایی می کند.

در روش پرایس اکشن پیش از ورود به معامله بازار به خوبی بررسی می شود و با ورود به معامله نیز کندل ها یکی پس از دیگری بررسی می شوند تا بهترین سود یا کمترین زیان حاصل شود.  همچنین پیش از ورود به ترید حد ضرر و حد سود تعیین می گردد و بر اساس آن حجم معامله تعیین می گردد.

در این مطلب پس از بیان مفاهیم پایه و اساس پرایس اکشن، ستاپ های معاملاتی آموزش داده می شود.

درک رفتار دیگر معامله گران در روش پرایس اکشن

در روش پرایس اکشن تلاش بر اینست که معامله گر با واقعیت بازار روبرو شود. هرچه با رفتار معامله گران بهتر آشنایی صورت گیرد، بهتر و سریع تر موقعیت های سودآور بازار شناسایی می گردند. در حقیقت تصمیمات تریدرها باعث حرکت نمودار در یک جهت مشخص می شود. واضح است که حرکت قیمت در بازار برپایه قدرت عرضه و تقاضا می باشد. به عبارتی دیگر عدم تعادل در عرضه و تقاضا باعث حرکت قیمت می شود. سوال اساسی اینست که در نموداری که با آن روبرو هستیم چگونه می توان تصمیم معامله گران را تشخیص داد؟

برای پاسخ این سوال از یک مثال بهره می بریم. به شکل زیر دقت کنید.

در نقطه A خریداران وارد بازار می شوند. آنها با این نگاه و تحلیل که در این حمایت روند بازمی گردد و صعودی می شود معامله خرید باز کرده اند.

در نقطه B وقتی حمایت شکسته می شود. عده ای انتظار دارند که این شکست ادامه پیدا کند بنابراین معامله فروش باز می کنند. خریدارانی که در A معامله خرید بازکرده بودند استاپ لاس خود را در زیر A گذاشته بودند. حال با شکسته شدن حمایت و فعال شدن استاپ لاس آنها قدرت فروش در بازار بیشتر شده و موجب کاهش نرخ می گردد. پس دو گروه فروشندگان و کسانی که استاپ لاس خریدشان زده شده باعث پایین آمدن نرخ شدند.

در نقطه C کسانی که فروختند عده ای از آنها سود خود را برمیدارند و در واقع به دنبال سود کوتاه مدت هستند (اسکالپرها).

عده ای با توجه به شکست حمایت پولبک را پیشبینی می کنند. بنابراین وارد خرید می شوند تا نرخ بالا رود و پولبک ایجاد شود.

در نقطه D همانهایی که در B خریده بودند و بعد معامله شان در ضرر رفته و استاپ لاس نداشتند حال با رسیدن نرخ به نقطه D ضرر آنها به صفر رسیده و معامله خود را می بندند و با بستن معامله  فشار فروش ایجاد می کنند. عده دیگری در نقطه D با دیدن پولبک وارد فروش می شوند. همچنین عده ای که در A فروخته بودند در D به حجم خود اضافه می کنند. همه این دسته معامله گران فشار فروش ایجاد می کنند.

بیشتر بخوانید: ثبت نام در کپیتال اکستند

بنابراین در روش پرایس اکشن سعی بر اینست که با حرکت نرخ به این موضوع که واکنش معامله گران چه خواهد بود توجه شود.

سایت بکوریتی ( خرید بک لینک و رپورتاژ آگهی ) پلتفرمی برای دسترسی به وب سایت های با کیفیت و با اتوریتی بالا همچون سایت ما می باشد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *