اربابان زمین (مایاها)

«مایا»ها از چرخ استفاده نمیکردند – اما جاده های پهن و یکدست انها باستان شناسان را به این فکر انداخت که انها چه نیازی به این جاده های پهن داشتند.؟!!

13910929000538_PhotoL

در میان بناهای باشکوه » مایا «ها در » په لنگ » و شهر» چیکن ایتزا » نقوش حجاری شده بسیاری بر تخت سنگها و دیوارها بچشم میخورد – اما سرامد تمام انها تابوت حجاری شده ای است, که بسیاری از باستان شناسان و دانشمندان علوم فضائی را به تعجب و تحسین وادار کرده است – این تابوت در سال ۱۹۵۲ توسط تیم کاوشگران پرفسور » البرتو روزلهالیر » بعد از گذشت ۲ سال تلاش بی وقفه بدست امد . در کنار این تابوت انواع لوح های سنگی که وزن بعضی از انها بیش از ۵ تن میباشد , بهمراه یک ماسک سنگی که با ظرافت بینظری ساخته شده است – بدست امد .

بر روی این تابوت – تصاویر پیچیده ای نقش بسته بود که سالها تصور می شد این اشگال معنا و مفهوم خاصی ندارند .

پرفسور » ریماند کارتایر » باستان شناس نامی جهان که سالهای بسیاری صرف تحقیق و بررسی تمدنهای امریکای لاتین و بخصوص تمدن شگفت انگیز » مایا «ها کرده است, بعد از یک کار طاقت فرسا توانست رمز کتیبه ها و همچنین تابوت حجاری شده را پیدا کرده و انرا ترجمه نماید. کار پرفسور » ریماند کارتایر » چون طوفان سهمگینی بود که بر اندیشه دانشمندان امروزی ما تازیانه می زد – خبر بسیار حیرت انگیز و شگفت اور بود – مایاها هزاران سال پیش, از نیروی الکترو مغناطیس زمین با خبر بودند .!!

انها درک عمیقی از سیستم خورشیدی و پرتوهای حرارتی ان داشته اند . سئوالی که دانشمندان از خود میپرسیدند این بود : چگونه .؟!! مایاها از کجا به این دانش عظیم دست پیدا کرده بودند.؟ این سئوالی است که دانش امروز جوابی برای ان ندارد . متاسفانه بخش عظیمی از کتیبه ها «مایا»ها نابود شده است – اما همان اندک مدارک, دال بر دانشی می کنند که دانش امروز قادر به درک ان نیست .

به عنوان مثال باستان شناس امریکایی –» هایات وریل » بیش از ۳۰ سال از عمر خود را صرف تحقیق پیرامون تمدنهای از بین رفته در امریکای جنوبی و مرکزی نمود . او در کتاب بینظیر خود تحت عنوان » پلی از نور » از یک شهر ماقبل » اینکاها» نام میبرد که در حفاظ یک دژه مستحکم و غیر قابل نفوذ سنگی قرار داشت و تنها راه رسیدن به داخل ان پلی از نور یا یک ماده یونیزه بود که بنا بدلخواه ساکنین انجا ظاهر و یا ناپدید می شده است.!! »

هایات وریل » که در سن هشتاد سالگی چشم از جهان فرو بست – تا اخرین لحظه عمرش ان را تائید مینمود و همسر وی نیز که بعد از او هنوز در قید حیات بود از نقطه نظرات شوهر متوفی اش حمایت میکرد . اما » هایات وریل » با کدامین مدرک اینچنین محکم از یک پل نوری حرف میزند.؟! در کشور مکزیک یک قلعه مستحکم که دیوار به بلندی ۱۴ متر و پهنای بیش از ۵ متر میباشد وجود دارد – که بصورت مربع است و هیچ دربی ندارد .

وزن سنگهای بکار رفته در این بنای اسرار امیز هر کدام بیش از ۲۵ تن میباشد – که بصورت باور نکردنی صیقل داده شده است – در اطراف این قعله اسرار امیز هیچ مدخل یا وردی کشف نشده است. ایا » اینکا»ها بخود انهمه زحمت طاقت فرسا میدادند که یک بنای بی درب بسازند.؟!! یا انها میدانستند چگونه از این دیوارهای غول پیکر عبور کنند؟! همانطور که در بالا اشاره کردم – من قبلا توضیحات مفصلی از «اینکا»ها و «مایا»ها در وبلاک قرار دادم و همانگونه که میدانید این قوم اسرار امیز خبرگان علوم ریاضیات – نجوم و ستاره شناسی بودند – «مایا»ها از چرخ استفاده نمیکردند – اما جاده های پهن و یکدست انها باستان شناسان را به این فکر انداخت که انها چه نیازی به این جاده های پهن داشتند.؟!!

محاسبات بسیار دقیق ریاضی – ستاره شناسی و نجوم بینظیر از «مایا»ها تمدنی ساخته که بقول پرفسور «اریک فن دانکین» «مایاها» ربوتیک ترین تمدن جهان هستند.!! تمام زندگی و دانش انها از روی تقویم و برنامه شکل میگرفته است. تمام بناهای باشکوه از روی برنامه و تقویم مایائی ساخته شده است.!! چه کس این تقویم را در اختیار انها قرار داده است.؟!! سئوالی که هنوز پاسخی به ان داده نشده.!! در یک افسانه مایائی بنام «پوپول وه » اینچنین میگوید : خدایان قادر به شناختن و دانستن همه چیز بودند, کیهان و چهار جهت اصلی – قطب های زمین و همچنین گرد بودن شکل زمین را میدانسته اند.!! چگونه اجداد «مایا»ها از گرد بودن زمین باخبر بودند.؟!

انان نه تنها صاحب یک تقویم افسانه ای بودند بلکه محاسبات باور نکردنی هم انجام داده اند که تا امروز چون یک معما حل نشده است . انان می دانستند که سال زهره ۵۸۴ روز است و مدت سال زمینی را هم در حدود ۲۴۱۰و ۳۶۵ روز محاسبه کرده اند ( محاسبه دقیق امروزی عدد ۲۴۲۲و ۳۶۵ است) – محاسبات مایائی به ۶۴ میلیون سال پیش برمیگردد .

نوشته های دیگر در جزئیاتی بحث میکند که قریب به ۴۰۰ میلیون سال قدمت دارد . این فرمولهای مشهور زهره ای را- تنها میتوان با یک کامپیوتر امروزی محاسبه کرد . به هر تقدیر بسیار مشگل است که منشاء این حقایق را از مردمانی جنگل نشین که بسیاری انها را وحشی میدانند بدانیم . فرمول مشهور نجومی «مایا»ها از قرار زیر است : تزولکین ۲۶۰, سال زمینی ۳۶۵ و سال زهره ای ۵۸۴ روز است . این اعداد ظاهرا حاصل یک تقسیم ساده عجیب را, پنهان نگاه میدارند . اما ۳۶۵ مساوی حاصل ضرب ۷۳ در ۵ و۵۸۴ مساوی حاصل ضرب ۷۳ در ۸ است .

۹۶۰ ۳۷ = ۷۳ × ۲ × ۲۶۰ = ۷۳ × ۲ × ۱۳ × ۲۰ ( ماه )

۹۶۰ ۳۷ = ۷۳ × ۵ × ۱۰۴= ۷۳ × ۵ × ۱۳ × ۸ (خورشید)

۹۶۰ ۳۷ = ۷۳ × ۸ × ۶۵ = ۷۳ × ۸× ۱۳× ۵ (زهره )

به عبارت دیگر تمام این ادوار بعد از ۳۷۹۶۰ روز با هم تقارون پیدا می کنند . اساطیر مایائی مدعی است که بعد از این ,خدایان به محل استراحتگاه بزرگ خود باز خواهند گشت . براستی این محاسبات پیچیده – شگفت انگیز نیست .؟!! در مدت ۸ سال زمینی – زهره ۱۳ بار به دور خورشید میگردد و این محاسبات را «مایا»ها به شکل بینظیری انجام داده اند .

استفاده از تقویم زهره ای یک حقیقت قابل ملاحظه است, زیرا درست است که درخشش چشمگیر ان احتمالا توجه «مایا»ها را به خود جلب کرده است اما محاسبه مدت زمان گردش انتقالی ان نسبت به کره زمین دانش نجومی عظیمی را می طلبیده است . شاید باور کردنی نباشد اما انها کسوف و خسوف را تا چندین هزار سال بطور دقیقی محاسبه کرده اند . تا چند سال پیش نوعی تقویم در کشورمان دیده می شد و احتمالا الان هم وجود دارد . این تقویم کوچک که شکل گردی داشت ازچهار لایه فلزی تشکیل شده بود و هر کس که میخواست مثلا بداند ۵ سال دیگر ۲۳ بهمن در چه روزیست – انرا به روی اعداد تنظیم میکرد و مثلا متوجه می شد که انروز یکشنبه است, تعجب نکنید این راز را هزاران سال پیش مایاها میدانستند و از ان برای پیشگوبینی خسوف و کسوف استفاده میکردند . تزولکین ریاضیات و محاسبات پیچیده مایا است, این ریاضیات جدولی از یک قرینه سازی اعدادی شکل میگرفته است .

Mayan calendar

Mayan calendar

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *