سیب زمینی پخته شده به سبک یونانی

فرو بردن سیب زمینی در روغن زیتون، آن را برای قرار دادن در کنار یک وعده غذایی ساده آماده می‌کند.

زمان کلی برای تهیه: ۳۰ دقیقه

برای ۴ نفر

اطلاعات تغذیه‌ای:

۳۶۸ کالری، ۲۵ گرم چربی، ۰ میلی گرم کلسترول، ۴ گرم فیبر، ۴ گرم پروتئین، ۳۳ گرم کربوهیدرات،۷۳۷ میلی گرم سدیم، ۲ میلی گرم آهن، ۳۷ میلی گرم کلسیم

مواد لازم:

  • یک عدد فلفل دلمه‌ای قرمز رنگ
  • چهار پیمانه روغن زیتون
  • ۷۰۰ گرم سیب زمینی کوچک
  • ۴ عدد برگ بوی تازه
  • ۱۲ عدد زیتون
  • یک دوم پیمانه جعفری تازه
  • نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه:

  1. ابتدا دستگاه گریل خود را گرم کنید. فلفل دلمه‌ای را از وسط برش دهید و داخل سینی فر بگذارید. روی آن را با یک قاشق غذاخوری از روغن زیتون چرب کنید. سپس به مدت ۶ الی ۸ دقیقه روی دستگاه گریل آن را کبابی کنید. بعد از ۱۰ دقیقه آن را به صورت اریب برش دهید.
  2. سیب زمینی، برگ بو و باقی مانده روغن را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط تفت دهید. اینکار ممکن است ۱۲ الی ۱۵ دقیقه طول بکشد.
  3. با استفاده از یک قاشق، سیب زمینی را داخل یک کاسه بریزید و برگ بو را دور بیندازید. روغن زیتون، جعفری، سه چهارم قاشق چایخوری نمک، یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه و فلفل دلمه‌ای را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. نوش جان

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *