طرز تهیه ترشی کلم قرمز و بادمجان

میوه و سبزیجات بنفش رنگ

کلم

وجود ترشی در کنار غذا می تواند اشتهای ما را دو چندان کند و همچنین از لحاظ مواد مغذی می تواند برای ما مفید واقع گردد. در این دستور با طرز تهیه ترشی کلم قرمز و بادمجان آشنا می شویم.

مواد لازم برای ترشی کلم قرمز و بادمجان

بادمجان یک کیلوگرم

کلم قرمز ۷۵۰ گرم

نعنا خشک یک قاشق سوپخوری

نمک و فلفل از هر کدام یک قاشق چایخوری

فلفل تند خرد شده نصف پیمانه

سیر خرد شده نصف پیمانه

سرکه به میزان لازم

ترشی کلم قرمز و بادمجان

طرز تهیه ترشی کلم قرمز و بادنجان

بادنجان ها را به صورت مکعبی خرد می کنیم، سرکه را روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید. پس از جوش آمدن، بادنجان ها را در سرکه ریخته و ۱۰ دقیقه می جوشانیم. زیر حرارت را خاموش کرده و پس از سرد شدن، کلم قرمز خرد شده، فلفل تند، سیر، نعنا خشک، نمک و فلفل را اضافه می کنیم و محتویات ترشی را به همراه سرکه در شیشه می ریزیم، پس از دو هفته ترشی قابل مصرف است.

نکات تکمیلی در مورد ترشی کلم قرمز و بادمجان

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰دقیقه میباشد .

ترشی کلم قرمز و بادمجان را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۲۰ نفر مناسب میباشد .

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *