مصرف سرکه سیب در دوران بارداری چه فواید و مضراتی دارد

سرکه سیب

سرکه سیب

فواید مصرف سرکه سیب در دوران بارداری: از افزایش ایمنی تا کاهش ترشحات

سرکه سیب استفاده زیادی در تهیه غذاها ، ترشی ها و درمان های خانگی دارد ، ولی آیا مصرف سرکه سیب در دوران بارداری مجاز است؟

سرکه سیب یکی از مواد خوراکی است که در تهیه غذاها و ترشی ها ، درمان های خانگی یا حتی تمیز کردن سطوح کاربرد زیادی دارد ، از آنجا که دوران بارداری یکی از حساس ترین دوره های زندگی یک زن محسوب می شود و حفظ سلامت جنین اهمیت بالایی پیدا میکند ، زنان با حساسیت بیشتری نسبت به مصرف مواد خوراکی اقدام می کنند. در این مقاله میخواهیم درباره سوالات احتمالی شما برای مصرف سرکه سیب در دوران بارداری بیشتر با هم صحبت کنیم.

 

 

خوردن سرکه سیب در بارداری

بر اساس فهرستی که توسط انجمن بارداری آمریکا درباره خوراکی های ممنوع بارداری تهیه شده ، سرکه سیب به عنوان خوراکی نا ایمن شناخته نمی شود و میتوانید در دوران بارداری به راحتی و در اندازه متعادل در سالاد و سس از آن استفاده کنید ولی مثل هر چیز دیگری نباید در مصرفش زیاده روی نمایید.

 

در قدیم مادر بزرگها می گفتند که ویار ترشیجات و علاقمندی زن باردار به مصرف ترشی نشان دهنده پسر بودن جنین است که امروزه از نظر علمی ارتباطی بین این دو پیدا نشده است.

 

 

فواید سرکه سیر در دوران بارداری

مصرف سرکه سیب در دوران بارداری میتواند با فواید متعددی همراه باشد از جمله :

 

بهبود حالت تهوع صبحگاهی : برخی خانم ها برای کاهش حالت تهوع صبحگاهی یک قطره سرکه سیب به نوشیدنی صبحشان اضافه میکنند. برای دریافت کلسیم بیشتر میتوانید چند تکه استخوان را در سرکه سیب بخیسانید تا کلسیم استخوان در سرکه آزاد شود و هر روز صبح حداکثر نصف قاشق چای خوری از این محلول را به نوشیدنی خود اضافه کنید تا ضمن کاهش حالت تهوع ، کلسیم بیشتری به جنینتان برسد.

 

بهبود سلامت مادر : سرکه سیب حاوی انواع آنتی اکسیدان است که از بدن در برابر آسیب رادیکالهای آزاد محافظت میکند و باعث بهبود سلامت کلی مادر باردار و جنین می شود.

 

کاهش مصرف نمک : تنظیم مصرف نمک روی ۲۳۰۰ میلی گرم در روز به خصوص در دوران بارداری اهمیت زیادی دارد. استفاده از سرکه سیب یک روش عالی برای طعم دادن به غذاها بدون مصرف نمک بیشتر است.

 

بهبود هضم و تقویت دستگاه گوارش : سرکه سیب خاصیت آنتی بیوتیکی دارد و با باکتری هایمضر میجنگد و باعث تقویت باکتری های مفید در دستگاه گوارش شده و متابولیسم بدن را ارتقا داده و به هضم بهتر کمک میکند.

 

کاهش کلسترول و فشار خون : مصرف سرکه سیب در بارداری کمک میکند تا کلسترول و فشارخون بارداری متعادل بماند.

 

کنترل وزن : سرکه سیب میتواند اشتهایتان نسبت به شیرینیجات را کم کرده و با افزایش متابولیسم به تنظیم وزنتان کمک کند. منجر به کاهش احتباس آب در شکم و پیشگیری از ورم معده در بارداری می شود.

 

رفع بوی بد واژن : مصرف سرکه سیب میتواند مخمر ها و باکتری هایی که ممکن است در دوران بارداری باعث ایجاد بوی بد واژن شوند را سرکوب کند. برخی از خانم از از سرکه سیب در حمام استفاده می کنند تا از بروز عفونت مخمری پیشگیری نمایند.

 

محدود کردن سرکه سیب در دوران بارداری

محتوای اسید سرکه بالا است و میتواند سوزش سر دل بارداری را تشدید کند. در صورتی که سوزش سر دل دارید به خصوص در سه ماهه دوم و سوم ، مصرف سرکه سیب را محدود کنید.

مصرف روزانه سرکه میتواند منجر به فرسایش مینای دندان و کاهش جذب کلسیم در استخوان ها و کاهش پتاسیم خون شود بنابراین نباید در مصرف آن زیاده روی کنید.

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *