مواد لازم:
۱ـ بادمجان متوسط: ۵ عدد
۲ـ تخم مرغ: ۳ عدد
۳ـ سیر: ۱ بوته
۴ـ گوجه فرنگی: ۲ عدد
۵ـ نمک و فلفل و روغن: به میزان کافی
طرز تهیه
ابتدا بادمجان ها را یا روی فر و یا روی شعله آتش کبابی می کنیم و سپس پوست آن را می کنیم. سپس گوجه را در آب جوش می ریزیم و پوست آن را جدا می کنیم. ماهیتابه را روی آتش گذاشته و کمی روغن می ریزیم تا داغ شود سپس سیر خرد شده را به آن اضافه می کنیم و کمی که سرخ شد بادمجان و گوجه آماده شده را به سیر اضافه می کنیم و می گذاریم تا سرخ شود. در یک تابه دیگر تخم مرغ ها را می شکنیم و با نمک و فلفل و روغن خوب هم می زنیم تا ببندد. سپس آن را به بادمجان و گوجه اضافه می کنیم و هم می زنیم. میرزا قاسمی آماده است.