چگونه میرزا قاسمی درست کنیم؟

چگونه میرزا قاسمی درست کنیم؟

مواد لازم:

۱ـ بادمجان متوسط: ۵ عدد

۲ـ تخم مرغ: ۳ عدد

۳ـ سیر: ۱ بوته

۴ـ گوجه فرنگی: ۲ عدد

۵ـ نمک و فلفل و روغن: به میزان کافی


طرز تهیه

ابتدا بادمجان ها را یا روی فر و یا روی شعله آتش کبابی می کنیم و سپس پوست آن را می کنیم. سپس گوجه را در آب جوش می ریزیم و پوست آن را جدا می کنیم. ماهیتابه را روی آتش گذاشته و کمی روغن می ریزیم تا داغ شود سپس سیر خرد شده را به آن اضافه می کنیم و کمی که سرخ شد بادمجان و گوجه آماده شده را به سیر اضافه می کنیم و می گذاریم تا سرخ شود. در یک تابه دیگر تخم مرغ ها را می شکنیم و با نمک و فلفل و روغن خوب هم می زنیم تا ببندد. سپس آن را به بادمجان و گوجه اضافه می کنیم و هم می زنیم. میرزا قاسمی آماده است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *