سبزیجات سبز تیره سرشار از پتاسیم

چگونه سبزی ها را بپزیم؟

بسیاری از سبزیجات سبز تیره  مثل اسفناج سرشار از پتاسیم هستند، فقط ۱ فنجان اسفناج پخته ۸۳۹ میلی گرم پتاسیم  دارد  که معادل ۲۴ درصد از رژیم غذایی  است.

شما می توانید این سبزیجات سبز را  در سالاد، بریزید و از خوردن آن لذت ببرید همچنین، اسفناج را می توان به انواع سوپ، غذاها و یا املت بریزید.


به غیر از پتاسیم، اسفناج دارای کلسیم، ویتامین های A و K، فیبر، آهن، منیزیم، منگنز، فسفر، روی، پروتئین، سلنیوم، مس و نیترات است. به علاوه، این برگ های سبز   مقدار زیادی  آب  دارد و کم کالری هستند.

مصرف اسفناج  باعث بهبود سطح قند خون، کاهش خطر ابتلا به سرطان، کاهش فشار خون، بهبود سلامت استخوان، کاهش خطر ابتلا به آسم، بهبود سلامت استخوان، مبارزه با کم خونی، کاهش التهاب، محافظت از چشم می شود.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *