سلامت قلب و خواص آنتی اکسیدانی جوانه گندم

تاثیر جوانه گندم بر سلامتی انسان

جوانه گندم  مواد مغذی خوبی دارد. دو قاشق غذاخوری  جوانه گندم خام، حدود ۱.۵ گرم چربی اشباع نشده، ۹ گرم کربوهیدرات، ۴ گرم پروتئین، ۲ گرم فیبر  ۲ گرم قند، کلسترول ندارد و حدود ۶۰ کالری. دارد . کلا مقدار زیادی  پروتئین و فیبر دارد.

جوانه گندم، قسمت مرکزی گندم می باشد که وظیفه رشد و نمو گندم را دارد. جوانه گندم سرشار از مواد معدنی و ویتامین هاست و خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت – فیبر و پروتئین است. امیدواریم پس از خواندن این چگونه برای بهره مندی از فواید جوانه گندم و انواع جوانه های دیگر به مصرف آن ها ترغیب و تشویق شده باشید.

۱-ارزش غذایی

جوانه گندم حاوی ویتامین های A، B و E، نیاسین، تیامین، فولات، آهن، پتاسیم، منیزیم، روی، ریبوفلاوین، فسفر، فیبر،پروتئین و کمی چربی است.

۲-استفاده سالم از جوانه گندم

اضافه کردن آن به اسموتی، سالاد، ماست و حتی پنکیک باعث تردی نیز می شود که علاوه بر اینکه خوشایند است، سلامتی ما را نیز بالا می برد.

۳-سلامت قلب و عروق

فولیک اسید موجود در جوانه گندم، مقدار هموسیستئین را کاهش می دهد. کاهش میزان هموسیستئین باعث کاهش بیماری های قلبی می شود.

۴-خواص آنتی اکسیدانی

جوانه گندم حاوی مادی مغذی گیاهی به نام L-ergothioneine است که آنتی اکسیدان بسیار قوی است و با پختن از بین نمی رود.

۵-خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت – فیبر سالم

جوانه گندم بخاطر اینکه خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت – فیبر است قابل توجه می باشد. چرا که در هر ۳۰ گرم آن ۴ گرم فیبر وجود دارد. ۵۵ گرم جوانه گندم، نیاز روزانه یک فرد بالغ به فیبر را به طور کامل تأمین می کند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *