روش تهیه غذایی جالب و متفاوت با نودل

پای ماکارونی

 برای طعم دار کردن نودل می توانید از روش های مختلفی کمک بگیرید از جمله مزه دارکردن و همراه کردن آن با موادغذایی مختلف است در این غذای خوشمزه و جالب که هم سبک است و هم طرفداران زیادی دارد.

می توانید از دستور پخت زیر کمک بگیرید به کالری و ارزش تغذیه ای این غذای متفاوت در این بخش اشاره شده است .

دستور آشپزی امروز به طرز تهیه نودل با طعمی جذاب و متفاوت اختصاص دارد که می‌تواند گزینه خوبی برای ناهار، به خصوص ناهار بچه‌های بدغذا یا غذایی سبک برای پیک نیک باشد.

برای تهیه این غذا برای ۶ نفر به ۲۵۰ گرم نودل، ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون فرابکر، ۱ عدد پیاز متوسط، ۲۵۰ گرم قارچ خردشده، نصف قاشق چای خوری نمک، نصف فنجان سرکه سفید، ۶ قاشق غذاخوری آرد کامل (سبوس‌دار)، ۳ فنجان شیر بدون چربی، نصف قاشق چای خوری فلفل، ۵۰۰ گرم تن ماهی بدون روغن، ۱ فنجان نخود فرنگی پخته و ۱ فنجان پنیر پارمسان نیاز داریم.

برای آماده کردن این غذا هم کافی است که ابتدا نودل‌ها را تا حد نرم شدن بجوشانید.

روغن را در تابه نچسبی گرم کنید. پیاز، قارچ، نمک و فلفل را تا نرم شدن قارچ و پیاز در آن تفت بدهید. حالا آرد و شیر را هم به تابه اضافه کنید و اجازه دهید تا تمام مواد کاملا یکنواخت شوند.

سرکه را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا سس شما غلیظ شود.

حالا تن ماهی را هم در این ترکیب تفت بدهید. در نهایت، نخودفرنگی‌ها را هم تفت مختصری بدهید و این سس را روی نودل‌های آبکش‌شده بکشید و پنیر پارمسان را روی تمام مواد بپاشید.

هر وعده از این غذا حاوی ارزش تغذیه‌ای زیر است: ۴۰۶ کیلوکالری انرژی ۸ گرم چربی ۵۳ میلی‌گرم کلسترول ۴۷ گرم کربوهیدرات ۳۲ گرم پروتئین ۵ گرم فیبر ۶۸۴ میلی‌گرم سدیم ۵۹۳ میلی‌گرم پتاسیم ۳۰ درصد کلسیم ۱۷ درصد پتاسیم ۱۵ درصد آهن، ویتامین A و ویتامین C حجم قابل توجهی از امگا۳ است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *