نوعی کیک نرم نوتلا به سبک ترکیه

کیک شکلات

این مواد برای دوازده نفر است یک لیوان معادل ۲۰۰ میلی لیتر است

مواد لازم:

تخم مرغ ۳ عدد

شکر ۱ لیوان

شیر از ۱ لیوان یک انگشت کمتر

روغن مایه از ۱ لیوان ۱ انگشت کمتر

نوتلا ۳ قاشق

کاکائو ۲ قاشق

بکینگ پودر ۱ پاکت

وانیل ۱ پاکت

آرد ۲ لیوان

رویه:

نوتلا ۳ قاشق

روغن مایع ۱ قاشق

طرز تهیه :

زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کرده- نصف  شکر + زرده را با میکسر هم میزنیم  با درجه تند تا شکر خوب حل شود حالا شیر + روغن مایع   با میکسر به هم زدن ادامه می دهیم+ کاکائو, بکینگ پودر+ وانیل+ آرد با میکسر به هم زدن ادامه می دهیم+ نوتلا می ریزیم و  هم  می زنیم در آخر سفیده تخم مرغ هم زده شده مثل برف را می ریزیم و با ریسک خوب مخلوط می کنیم

در یک قالب کیک در اندازه متوسط  داخلش را با کره چرب می کنیم و مایع کیک را در ان می ریزیم در فر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم بمدت ۳۵-۴۰ دقیقه اصلا درب فر را باز نکنید از فر در آورده و میگذاریم در دمای محیط سرد شود از قالب در اورده و در ظرف قرار می دهیم

برای درست کردن رویه کیک:

در قابلمه کوچک ۳ قاشق نوتلا+ روغن مایع ۱ قاشق بطریق بن ماری حل کرده سپس روی کیک میدهیم و سرو میکنیم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *