نوعی کیک نرم نوتلا به سبک ترکیه
این مواد برای دوازده نفر است یک لیوان معادل ۲۰۰ میلی لیتر است
مواد لازم:
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ لیوان
شیر از ۱ لیوان یک انگشت کمتر
روغن مایه از ۱ لیوان ۱ انگشت کمتر
نوتلا ۳ قاشق
کاکائو ۲ قاشق
بکینگ پودر ۱ پاکت
وانیل ۱ پاکت
آرد ۲ لیوان
رویه:
نوتلا ۳ قاشق
روغن مایع ۱ قاشق
طرز تهیه :
زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کرده- نصف شکر + زرده را با میکسر هم میزنیم با درجه تند تا شکر خوب حل شود حالا شیر + روغن مایع با میکسر به هم زدن ادامه می دهیم+ کاکائو, بکینگ پودر+ وانیل+ آرد با میکسر به هم زدن ادامه می دهیم+ نوتلا می ریزیم و هم می زنیم در آخر سفیده تخم مرغ هم زده شده مثل برف را می ریزیم و با ریسک خوب مخلوط می کنیم
در یک قالب کیک در اندازه متوسط داخلش را با کره چرب می کنیم و مایع کیک را در ان می ریزیم در فر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم بمدت ۳۵-۴۰ دقیقه اصلا درب فر را باز نکنید از فر در آورده و میگذاریم در دمای محیط سرد شود از قالب در اورده و در ظرف قرار می دهیم
برای درست کردن رویه کیک:
در قابلمه کوچک ۳ قاشق نوتلا+ روغن مایع ۱ قاشق بطریق بن ماری حل کرده سپس روی کیک میدهیم و سرو میکنیم