طرز تهیه لبو به روش بازاری یا همان دکه های کنار خیابان

laboo

لبو

چغندر قرمز یا همان لبو از خوراکی های خوشمزه ای است که در فصل پائیز و زمستان می توانید آن را به صورت بخار پز شده روی چرخ دستی ها در خیابان ها ببینید! این خوراکی خوشمزه بسیار پر خاصیت را می توانید در خانه به روش بازاری یا همان دکه های کنار خیابان برای شب نشینی های زمستان تهیه کنید و در کنار خانواده و مهمانان میل نمایید.

مواد لازم برای تهیه لبو

مواد لازممقدار لازم
چغندر قرمز ۵ عدد
آب۵ لیوان
شکر یا نبات ۳ قاشق غذاخوری

 

طرز پخت لبو روی اجاق گاز

  1. ابتدا لبوها را به خوبی بشویید تا تمام قسمت های آن تمیز شوند.
  2. قبل از پخت، لبوها را با چاقو برش نزنید و سر و ته شان را جدا نکنید.
  3. چغندرها را داخل یک قابلمه مناسب بریزید.
  4. داخل قابلمه مقداری آب بریزید، آب باید دو بند انگشت روی سطح چغندرها را بپوشاند.
  5. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید.
  6. بگذارید لبوها ۲الی ۳ ساعت بپزند و نرم شوند.
  7. لبوها را بعد از کمی خنک شدن از قابلمه بیرون بیاورید و پوست آنها را بکنید و به اندازه و شکل دلخواه خرد کنید.
  8. در آب لبو شکر یا نبات بریزید و به همراه لبوی خرد شده ۱ ساعت دیگر روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و لبوها کاملا پخته شوند و آب لبو به اندازه یک استکان شود.
  9. لبوی پخته شده و داغ را داخل ظرف مورد نظرتان سرو کنید و آب لبوی باقی مانده را روی آن بریزید.

 

نکات تکمیلی در مورد لبو

  • زمان آماده‌سازی مواد اولیه و مایحتاج لبو حدودا ۱۵دقیقه می باشد.
  • زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳ ساعت میباشد.
  • لبو را می توانید به عنوان میان وعده – دسر سرو کنید.
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۵ نفر مناسب میباشد.
  • در صورت استفاده از نبات برای طبخ لبو، از نبات ساده استفاده کنید تا روی طعم لبو تاثیر منفی نگذارد.

نکات تکمیلی در مورد لبو

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳ ساعت میباشد .
لبو را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۵ نفر مناسب میباشد .

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *