کاربردهای درمانی انبه
انبه ها فوق العاده مغذی هستند و به سبب گوشت زرد آن منبع غنی از بتاکاروتن است. در نتیجه برای پوست خوبند. اگر نارس یا زیادی خورده شود انبه می تواند باعث اسهال شود.
پوست انبه در اشخاص حساس می تواند بر اثر تماس سبب ایجاد ناراحتی زیر جلدی بشود.
در آشپزخانه
قند موجود در انبه نقش شیرین کننده طبیعی را دارد در پخت و پز هنگامی که غذا خیلی گرم و یا خیلی ادویه ای باشد مفید است. بریدن آن به دلیل داشتن هسته بزرگ و تخت مشکل است، و همیشه به سبب آبکی بودن همه جا را آغشته می کند.
به سادگی همان طور که هستند بخورید، پوست کنده و به بخشهایی قسمت قسمت ببرید یا خرد کرده و به سالادهای میوه های گرمسیری اضافه کنید.
خام یا کمی آب پز و همراه گوشتهای غنی مانند مرغ، گرم یا سرد مصرف کنید.
انبه را پوره کرده و در سوربت (آب میوه منجمد)، بستنی یا موس استفاده کنید.
انبه نارس را که از پکتین غنی و سبز رنگ است برای درست کردن شورها به همراه کاریها استفاده کنید.
آب انبه با پوره آن را با سیب یا سایر آب میوه ها مخلوط کرده و نوشابه عالی تهیه کنید.